Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi: “Soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adoră”

După ce au anunţat divorţul, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afişat împreună, la un eveniment monden, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Se pare că cei doi, în ciuda divergențelor din cuplu, au decis să mai dea o șansă căsniciei. Cât despre violență, bărbatul spune că nu e nici vorbă de așa ceva și că, de fapt, el și-a dorit să o ia în brațe pe soția sa.

separator
 Bianca Drăguşanu a făcut şi primele declaraţii despre împăcare, precizând că totul este bine între ea şi soţul său:

“Eu cred că soțul meu mă iubește foarte mult, chiar mă adora, și cred că va face tot ce este posibil ca să avem o căsătorie și o viață frumoasă împreună. Eu nu i-am greșit niciodată lui, el ar trebuie să fie mândru de mine. Cea mai frumoasa amintire pe care o am cu el? Când mi-a spus “Nu pot să trăiesc fară tine, ești iubirea vieții mele”, a spus Bianca Drăgușanu.

„Nu există relații numai lapte și miere. Unde este doar lapte și miere este ceva plictisitor și bătrânicios. La noi e ceva pasional, e frumos și încerc să văd partea bună a lucrurilor”, a mai povestit Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Nici Alex Bodi nu a putut să stea departe de cea alături de care, timp de trei luni, a împărţit bune şi rele, deşi, în urmă cu câteva zile, declara răspicat că „relaţia cu ea s-a încheiat”.

Bărbatul susține că nu se pune problema de bătaie sau de alte lucruri de acest fel, dimpotrivă el își dorea s-o ia în brațe, iar despre rănile de pe mână spune că ,,a zgârâiat-o pisica unei prietene”. Într-o discuție prin telefon cu un reporter de la Știrile Kanal D, a declarat că el și Bianca Drăgușanu nu au de ce să se împace pentru că ei nu s-au certat.

,,Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Doamne ferește! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. ,Suntem mult prea asemănători, sunt multe orgolii”, a declarat bărbatul, care a reacționat după ce presa de scandal a scris că ar fi agresat-o pe soția sa, Bianca Drăgușanu.

Nu arunca plasticul! Câțiva tineri din Chișinău îl transformă în bijuterii, obiecte de decor sau mobilier
Articolul anterior
„Ziua Științei” s-a transformat într-un campus Alma Mater, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei
Articolul următor
Alte articole interesante