Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate. „Din cauza diabetului, trebuie să-mi schimb întreaga dantură”

Bianca Drăgușanu are o problemă mai veche de sănătate care îi dă bătăi de cap. Vedeta suferă de ani buni de o afecțiune care, din păcate, nu are leac. Bianca a declarat recent că boala a început să-i afecteze dinții. Vedeta spune că trebuie acum să-și schimbe întreaga dantură.

Bianca Drăgușanu, probleme de sănătate. "Din cauza diabetului, trebuie să-mi schimb întreaga dantură"

Și are de gând să facă asta într-o clinică stomatologică din Timișoara. „Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți”. Procedura va avea loc la sfârșitul acestei luni, pe 30 ianuarie.

„Pe 30 ianuarie trebuie să mă duc la Timișoara. Mi-am dat dantura jos și-mi pun alți dinți. Am avut o problemă de sănătate, din cauza diabetului îmi sângerau gingiile și a trebuit să-mi schimb întreaga dantură”, a precizat Bianca Drăgușanu, potrivit playtech.ro.

Nu este prima dată când Bianca vorbește despre afecțiunea cu care se luptă. Acum câțiva ani, blondina spunea că a făcut diabet din cauza stresului. Momentan nu este dependentă de insulină, dar ea este de părere că situația ei se poate schimba. Și nu în bine.

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede“, mărturisea Bianca Drăgușanu în trecut.

Ea pune problema de sănătate pe care o are pe seama eșecurilor pe plan amoros pe care le-a avut.

Bianca Drăgușanu spune că este o fire sensibilă, care se implică foarte mult într-o relație sentimentală, iar mai apoi suferă la fel de mult dacă lucrurile nu merg așa cum și-ar dori.

De-a lungul anilor, Bianca a trecut prin două mariaje – cu Victor Slav, între 2013-2014, cu care are o fiică, Sofia Natalia și cu Alex Bodi, cu care a fost măritată pentru doar trei luni, în 2019. Actualmente, ea ar avea o relație cu Gabi Bădălău, dar este una destul de controversată din cauza scandalului în care el e implicat cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu.

„Am făcut diabet din dragoste!”

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. (…) Am descoperit în urma unor analize că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”, a mai precizat ea.

Cât despre regimul alimentar strict la care se referă, Bianca nu consumă zahăr, dar nici produse cu gluten. Produsele lactate lipsesc și ele din meniul divei.

„Consum pâine mai scumpă, fără gluten, dar fără dulciuri, iar zahăr deloc. N-am băut niciodată cafeaua cu zahăr, și beau două pe zi, doar dimineața. Nu mănânc lactate”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru sursa menționată mai sus.

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Paula Seling, noi dezvăluiri despre prima întâlnire cu fiica ei: ”Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări!”
Articolul anterior
Finlanda începe pregătirea împotriva unor posibile atacuri chimice, biologice sau nucleare ale Rusiei
Articolul următor