Bilal Hassani, artistul transsexual care va reprezenta Franţa la Eurovision 2019

La 15 ani, Bilal Hassani o admira pe Conchita Wurst, ,,diva cu barbă” care a câştigat concursul Eurovision în 2014. Cinci ani mai târziu a devenit la rândul său un simbol al identităţii ciudate. Hassani va reprezenta Franţa la acest concurs muzical european, relatează luni AFP.

separator
Cu perucile, machiajul şi look-ul său inspirat din surorile Kardashian, mai puţin rotunjimile, Bilal Hassani a devenit, în câteva săptămâni, noua senzaţie a reţelelor de socializare, dar şi ţinta unei campanii pline de ură, scrie Agerpres.

Cântecul său ‘Roi’ a eclipsat piese ale unor artişti ca Chimene Badi sau Emmanuel Moire şi a câştigat votul telespectatorilor emisiunii ‘Destination Eurovision’, organizată pentru a desemna candidatul Franţei la concursul Eurovision 2019, care se va desfăşura la sfârşitul lunii mai în Israel.

“Nu sunt un tip comun, iar acest lucru deranjează”, cântă Bilal Hassani, tânărul de origine marocană în vârstă de 19 ani, în piesa ‘Roi’. Bilal ar putea readuce Eurovision pe urmele unor artişti francezi consacraţi, precum France Gall şi Marie Myriam, ultima concurentă franceză care a câştigat ediţia din 1977. Remarcat de Janet Jackson şi solicitat pentru un interviu de prestigioasa revistă Billboard, Bilal Hassani se pregăteşte să lanseze, în această primăvară, primul său album, la casa de discuri Low Wood.

Iată ce trebuie să spunem copiilor noștri pentru a-i încuraja
Articolul anterior
Experții în alertă! Mai multe tipuri de mozzarella din comerț, falsificate cu soluție de dezghețare a drumurilor
Articolul următor
Alte articole interesante