Bill Gates, despre viața după pandemie. Ce nu vor mai face oamenii aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat că coronavirusul va schimba radical modul în care oamenii călătoresc și fac afaceri, schimbările rămânând în picioare și după sfârșitul pandemiei, potrivit CNBC.

separator

„După estimările mele, 50% din totalul călătoriilor în scop de afaceri vor dispărea, iar angajaţii vor lucra la birou cu până la 30% mai puţin”, reiese dintr-o declaraţie a miliardarul din timpul unei conferinţe a ziarului New York Times, transmite playtech.ro.

De asemenea, Bill Gates crede că va exista o „limită strictă” pentru călătoriile de business în condiţiile în care munca de acasă a devenit tot mai fezabilă în timpul perioadelor de carantină din 2020. Prin urmare, unele companii vor continua să se bazeze pe videoconferinţe în detrimentul întâlnirilor face-to-face.

Miliardarul, care, în prezent, ocupă locul doi în topul celor mai bogaţi oameni din lume, a declarat înainte de conferinţa NYT că pandemia va putea fi controlată în totalitate spre sfârşitul anului viitor în ţările dezvoltate şi în 2022 pentru ţările în curs de dezvoltare.

Mai multe companii americane din domeniul tech, cum ar fi Twitter, Facebook şi Slack au spus că le vor oferi angajaţilor şansa de a lucra de acasă şi după sfârşitul pandemiei de coronavirus.

Aglomerația în transportul public din Chișinău este interzisă
Articolul anterior
Mesajul Maiei Sandu pentru familia regretatului actor Vlad Ciobanu
Articolul următor
Alte articole interesante