BIOS STAR – o nouă filială Unica Sport în sectorul Ciocana!

Duminică, 2 septembrie 2012 a avut loc deschiderea oficială a unei reprezentanțe noi în componența  rețelei UNICA Sport,  filiala BIOS STAR (str. Igor Vieru 15/3),  plasată în sectorul Ciocana al orașului Chișinău, care-și începe activitatea datorită solicitărilor doamnelor și domnișoarelor din acest sector. 

separator

La eveniment au participat echipa de profesioniști care vor activa în acestă sală în frunte cu directorul comercial al filialei BIOS STAR – Nichifor Svetlana, alături de vice-directorul rețelei UNICA Sport – Goma Ludmila și directorul general  al rețelei  UNICA Sport – Galina Tomaș. Ca niște mentori adevărați ai activității rețelei UNICA Sport, Nichifor Svetlana împreună cu Galina Tomaș au taiat panglica ceremonială sub aplauzele celor prezenți.

Invitatul de onoare al evenimentului de inaugurare  a fost  un preot al Bisericii Ortodoxe Sf. Prooroc Ilie, care a desfășurat serviciul divin de sfințire a filialei noi,  pentru a binecuvînta și  pentru a ura sănătate, ca toți cei care vor păși pragul filialei BIOS STAR  să fie în paza Domnului.

Cea mai mare rețea de săli Unica Sport din Republica Moldova, UNICA Sport la această dată are 11 filiale active, a cărui scop comun rămâne a fi Frumusețea și Sănătatea Clientelor UNICA Sport!

Aceasta este doar una din surprizele acestei toamne din partea rețelei UNICA Sport pentru clientele sale, urmează deschiderea încă a 2 săli.
Noi suntem cel mai aprope de TINE!

MakingOf – septembrie
Articolul anterior
Mănâncă fără a te grăbi!
Articolul următor
Alte articole interesante