Bismobil Kitchen a relansat oferta ,,100% Gratuit” în care poți beneficia de o bucătărie gratis!

Te-ai mutat în locuința ta recent renovată sau urmează să o faci? Indiferent dacă ai trecut la o casă nouă sau locuiești în aceeași casă de mai mulți ani, o reamenajare și împrospătare a interiorului casei sunt întotdeauna binevenite, iar compania autohtonă de mobilă Bismobil Kitchen te surprinde cu o veste minunată. Acum, ai șansa să câștigi o bucătărie, absolut gratis!

separator

Bismobil Kitchen oferă 100% DISCOUNT și astfel poți găti la bucătăria ta realizată GRATIS

Timp de 7 ani, Bismobil Kitchen a realizat diverse acțiuni, tombole, oferte, cadouri, vouchere, promoții – toate au fost inițiate din suflet pentru a oferi clienților emoții pozitive, satisfacție și bucătării pentru plăcerea de a găti acasă!

Bismobil Kitchen se gândește la tine și anunță lansarea ofertei ,,100% Gratutit” în care și tu poți beneficia de o bucătărie gratis.

3 familii au primit deja bucătăria lor, absolut gratuit, beneficiind de oferta ,,100% Gratuit”, lansată de Bismobil Kitchen!

Compania Bismobil Kitchen oferă șanse egale de câștig pentru toți cei care contractează o bucătarie, începând cu 1 decembrie 2019 și până pe 29 februarie 2020. Pentru că, în mod special, clienții Bismobil Kitchen sunt cei care încurajează și motivează membrii echipei să devină mai buni, mai productivi și creativi de la o zi la alta!

Iată cum poți participa la tombola organizată de Bismobil Kitchen pentru extragerea câștigătorului unei bucătării gratis!

1. Contractează bucătăria la Bismobil în perioada 01 Decembrie 2019 – 29 Februarie 2020, contractul tău va participa la tombola organizata de Bismobil Kitchen;

2. În luna martie 2020 va avea loc extragerea, cu anuntarea prealabilă a participanților despre ora și data exactă a extragerii, care va avea loc în incinta unui Showroom BismobilKitchen;

3. În cadrul promoției, participă cu șanse egale toate contractele semnate ce dețin avansul plătit, chiar dacă mobilierul nu a fost înca livrat sau instalat – avansul minim fiind de 70% din valoarea contractului;

4. În momentul încasării avansului pentru contract, clientul va fi informat despre participare în cadrul tombolei.

5. Reducerea nu poate depăsi valoarea contractului și reprezenta 100% din valoarea mobilierului, inclusiv mărcile Kesebohmer, Elici, pentru bucătărie și electrocasnice Teka, Elica;

6. În cazul în care contractul declarat castigător în urma extragerii a fost achitat integral și instalarea mobilierului a fost efectuata, Bismobil SRL va returna în maxim 30 zile de la data extragerii valoarea contractului;

Extragerea va avea loc în cadrul unei tombole, iar câștigătorul va fi anunțat în prezența tuturor paticipanților! Bismobil Kitchen urează baftă tuturor participanților!  

Bismobil Kitchen – Plăcerea de a găti acasă!

Află mai multe detalii pe pagina de facebook Bismobil Kitchen sau www.bismobilkitchen.md

Maia Sandu anunță startul campaniei de împădurire din acest an

Din 10 martie, președintele Maia Sandu dă start campaniei de împădurire din această primăvară!

”Ne-am propus să plantăm peste 13 milioane de puieți și să îngrijim plantațiile făcute anul trecut, când am reușit împreună să regenerăm pădure pe 7 mii de hectare.

Vă îndemn ca și în acest an să continuăm acțiunea de înverzire din cadrul Programului național de împădurire.

Generația Pădurii poate să aducă schimbarea în țara noastră și să combată efectele crizei climatice. O țară verde înseamnă un mediu curat și o societate sănătoasă.”, anunță președintele.

Biserica Ortodoxă Română planifică canonizarea, în acest an, a 15 Mărturisitori. Trei dintre ei sunt basarabeni

În anul 2025, Biserica Ortodoxă Română va marca 140 de ani de la recunoașterea Autocefaliei și 100 de ani de la ridicarea sa la rangul de Patriarhie. Cu acest prilej solemn, Biroul de presă al Patriarhiei Române anunță că se pregătește canonizarea a 15 clerici, mărturisitori ai dreptei credințe în perioada aspră a persecuțiilor comuniste. Dintre aceștia, doi sunt originari din Basarabia, iar unul și-a desfășurat activitatea în această regiune, arată un comunicat al Mitropoliei Basarabiei, scrie tvrmoldova.md.

Acești cincisprezece cuvioși mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea sfințeniei lor este planificată pentru anul următor, când Biserica Ortodoxă Română sărbătorește Anul său Centenar.

Numele acestora au fost propuse de sinoade mitropolitane din Patriarhia Română, iar dosarele lor sunt în prezent în curs de analiză, urmând să fie aprobate de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Printre acești atleți ai credinței, remarcăm:

1. Arhim. Sofian Boghiu (1912-2002)

Arhimandritul Sofian Boghiu s-a născut în Basarabia în anul 1912 și și-a dedicat viața slujirii Bisericii și luptei împotriva persecuțiilor comuniste. În tinerețe, a studiat arte frumoase, obținând premiul întâi. A devenit călugăr la Mănăstirea Dobrușa, traversând Prutul în România după ocuparea Basarabiei de către sovietici.

A condus obștea de la Mănăstirea Antim din București și a fost persecutat alături de alți membri ai grupului Rugul Aprins. Cea mai notabilă contribuție a sa a fost atât în pictură, el fiind un pictor talentat, cât și în îndrumarea spirituală, fiind apreciat pentru viața sa marcată de smerenie și rugăciune.

2. Pr. Alexandru Baltaga (1861-1941)

Preotul Alexandru Baltaga a fost unicul cleric din Sfatul Țării în 1918, când s-a hotărât unirea Basarabiei cu România. A avut o viață dedicată slujirii bisericești și s-a opus regimului comunist, fiind martor la ocupația sovietică din 1940. Deși avea aproape 80 de ani, a fost arestat și torturat pentru credința sa. Deportat într-un lagăr din Kazan, a sfârșit în anul următor în urma maltratărilor suferite. Părintele Baltaga a fost un simbol al rezistenței și credinței în fața represiunilor totalitare.

3. Protos. Iraclie Flocea (1893-1964)

Protosinghelul Iraclie Flocea s-a călugărit în Basarabia după ce a fost salvat printr-o minune în timpul Războiului de Reîntregire. Între anii 1941-1944, a îndeplinit ascultarea de exarh al mănăstirilor din Arhiepiscopia Chișinăului.

În 1945, a fost arestat și condamnat la 8 ani de muncă silnică în Siberia doar pentru că era român și monah. După eliberare, s-a întors în Basarabia și a continuat să slujească comunității. Reabilitat în 1992, a fost un exemplu de credință neclintită în ciuda persecuțiilor comuniste.

Aceste vieți remarcabile de credință și jertfă pentru Hristos vor fi cinstite în cadrul canonizării planificate pentru anul Centenarului Bisericii Ortodoxe Române.

ATENȚIE! Poliția cere ajutorul oamenilor în depistarea unui infractor. VIDEO!

ATENȚIE! Bărbatul care apare în video este căutat de polițiști, fiind suspectat că ar fi sustras un portmoneu cu acte și bani, dar și un telefon mobil, dintr-un hipermarket din sectorul Centru al Capitalei.

Victima, o femeie de 35 de ani, ar fi uitat bunurile pe un dulap din incinta magazinului. Suma prejudiciului este de 8500 de lei.

Dacă ați recunoscut bărbatul, vă rugăm să comunicați informațiile la numărul de contact 069914270.

Confidențialitatea surselor de informare este garantată.

Cristina Spătar a avut o copilărie de coșmar: ,,Tata ne bătea la orice năzbâtie sau notă mică”
Articolul anterior
Durere fără margini. Un adolescent de 15 ani, din Capitală, s-a împușcat în cap
Articolul următor