Black Friday: în acest weekend, 70 de producători din Republica Moldova își expun ofertele la Iași!

În perioada 16 – 18 noiembrie, producătorii din Moldova își prezintă promoțiile speciale și ofertele „fierbinți” la Iași.

separator

La parterul Atriumului Palas Mall, din Iași, are loc expoziția „Republica Moldova Prezintă”, care reunește peste 70 de procucători moldoveni. Vizitatorii vor descoperi o selecție variată de obiecte și servicii, de la produse agricole și alimentare, îmbrăcăminte și încălțăminte, articole din piele și accesorii, mobilier, tehnologii și utilaje, până la sisteme de informare și dezvoltare IT.

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România.

Evenimentul este găzduit pentru a doua oară de ansamblul Palas, prima ediție de la Iași desfășurându-se în noiembrie 2016. Agenda târgului va fi completată și cu momente surpriză, susținute de artiști din Republica Moldova.

În acest week-end, pasionații de modă se pot bucura și de promoțiile speciale de Black Friday. De vineri până duminică, brandurile din Palas și Iulius Mall au oferte de nerefuzat. Ținute fashion din colecțiile de sezon ale brandurilor îndrăgite vor fi la prețuri mai mici cu până la 70%.

De Black Friday, încălțămintea, gențile și articolele de marochinărie vor avea prețuri înjumătățite. Și pasionații de sport vor găsi oferte motivante în locațiile de profil, iar discounturi speciale vor fi și la brandurile cu articole pentru copii și rechizite, de până la 70%. Acum este prilejul perfect și pentru a completa trusa de cosmetice ori colecțiile de accesorii și bijuterii, pentru că vor fi oferte cuceritoare. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, cărți sau gadgeturi, atunci clienții vor fi bucuroși să descopere reducerile pregătite de magazinele de profil.

Catalogul complet al promoțiilor de Black Friday, din perioada 16 – 18 noiembrie, este disponibil pe site-urile www.palasmall.ro și www.iuliusmall.com/iasi.

Video! A apărut cea mai emoționantă reclamă de Crăciun, care oglindește viața lui Elton John
Articolul anterior
(Foto/Video). Cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „Două Inimi Gemene” și-a desemnat câștigătorii!
Articolul următor
Alte articole interesante