Bloggerița Marinela Bezer, despre logodnicul ei care i-a oferit un inel fabulos: ,,Nu i-a plăcut niciodată să ia bani de la părinți și nici să împrumute”

Acum câteva zile, bloggerița Marinela Bezer, stabilită la Londra, a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Vlad Gațcan. Pentru acest eveniment deosebit cei doi îndrăgostiți au venit în Moldova. Aici, viitorul mire a pus la cale o ședință foto, cu o surpriză neașteptată pentru iubita sa, avându-i complici pe câțiva prieteni.

separator

Într-un anturaj de poveste, tânărul a scos inelul și i l-a oferit iubitei sale, aceasta fiind marcată de emoții și lacrimi de fericire. Moldoveanca a rămas impresionată de cadoul iubitului ei, dezvăluind că a primit în dar un inel iconic de la brandul Harry Winston.

După ce a dezvăluit detalii despre inelul fabulos cu diamante, în presă au apărut informații precum că acesta ar costa în jur de 25.000 de dolari, iar iubitul bloggeriței, acesta fiind fiul deputatului Ștefan Gațcan, ar fi primit ajutor de la tatăl său pentru a face rost de un asemenea cadou.

Marinela Bezer s-a simțit deranjată de zvonurile apărute, astfel că a decis să vină cu o reacție pe pagina sa de Instagram. Aceasta spune că viitorul ei soț și-a început singur o afacere în Marea Britanie și nu i-a plăcut niciodată să primească bani de la părinți.

,,Faptul că Vlad a muncit în toți acești ani ca să îmi poata dărui nu orice inel dar ACEL INEL, m-a făcut să îmi dau seama la cât de mult este gata pentru mine! Acesta este cel mai iconic inel de la Harry Winston și se numeste „The One” adică „Alesul”. La fel de unic, la fel ca și iubirea noastra, la fel ca și el, alesul meu!”, a menționat Marinela Bezer.

Într-o altă postare, moldoveanca a vorbit despre iubitul ei:

„Pentru că el nu prea vorbește despre cariera lui aici pe Instagram, iar presa galbenă preferă să inventeze istorii decât să facă afirmații în baza unor dovezi exacte, această postare este despre Vlad, logodnicul meu.

Vlad este un tânăr antreprenor care a început un business în Marea Britanie, 4 ani în urmă, fiind în primul an de universitate, din cei 1.500€ adunați de el.

Nu i-a plăcut niciodată să ia bani de la părinți și nici să împrumute. De aceea, încă din băncile școlii, își căștiga bani de buzunar, încercând tot felul de afaceri, de la a vinde huse pentru telefon, la a crea tricouri personalizate.

La moment are un business în comerțul online, inclusiv câteva produse care au ajuns bestseller în Marea Britanie.

Acesta îi permite să duca o viață decentă la Londra și să călătorească în jurul lumii.

Am încercat să îl conving de nenumărate ori să înceapă un business blog în care să împărtășe întreagă lui experiență, dar el preferă să lucreze în tăcere și să lase succesul să vorbească pentru el.

Nu pot să nu menționez și faptul că Vlad a fost mentorul a cărorva tineri antreprenori care și ei la rândul lor au reușit să construiască o afacere prosperă!

Din păcate, noi venim dintr-o societate cu o mentalitate bolnavă, în care oamenii nu cred că poți câștiga banii legal și cinstit sau fără ajutorul părinților.

Știu că pentru mulți este mai ușor să creadă asta. Însă doar eu știu cât de mult lucrează.

Non-stop, 24/7. Indiferent unde se află, în Moldova, în Marea Britanie sau în vacanță.

Am fost martoră la nenumărate nopți nedormite și zile stresante.

Dar care nu l-au oprit, pentru că adoră ceea ce face, îi dă un soi de adrenalină, dar cel mai important, un scop în viață.

Eu sunt foarte mândră de el. Sunt mândră că viitorul meu soț este un om cinstit, muncitor, înțelept și cu un suflet mare și curat!”, a scris Marinela Bezer.

     

România: doi copii cu Covid au ajuns la terapie intensivă
Articolul anterior
Drama unei femei care și-a pierdut fiul în catastrofa avia din Ucraina
Articolul următor
Alte articole interesante