Bonnie şi Clyde pe scena de la Eurovision Moldova (VIDEO)

Majoritatea interpreților autohtoni debutează cu videoclipuri de dragoste, dar nu este și cazul tinerei interprete Felicia Dunaf. A decis să facă primul său videoclip la piesa cu care participă la Eurovision și a ales împreună cu regizorul Octavian Kobzzon Malai un subiect romantic, dar mai puțin fericit pentru videoclip.

separator

_MG_3342-2”Ideia videoclipului s-a născut din mesajul cântecului. Aveam clar o pereche – Bonnie și Clyde, iar restul a venit de la sine. Inițial istoria nu avea așa un final, dar prea multe clipuri se termina fericit și atunci, pe parcursul filmărilor a apărut ideea finalului tragic. Nu a fost ușor de filmat, pentru că s-a lucrat noaptea târziu şi pe frig,  dar atât Felicia, cât și Dinu Bechet s-au descurcat de minune. Cel mai greu a fost să redăm emoţia la fiecare scenă, dar cred că ne-a reuşit”, a spus regizorul videoclipului.

Eugen DoibaniVideoclipul la piesa “Codename Felice” a fost lansat ieri într-un local din Capitală, unde au venit cei mai buni prieteni, colegi de breaslă, profesori şi părinţii Feliciei şi ai lui Eugen Doibani (autorul piesei). Nu a fost o lansare obuşnuită. Înainte de a viziona primul produs video din cariera Felicie Dunaf, toţi cei prezenţi la eveniment au avut ocazia să se convingă încă o dată de talentul şi capacităţile vocale ale interpretei, asistând la un mini concert live în interpretarea ei.

Emoţii mari, multe flori şi aprecieri din partea profesorilor şi a colegilor.

eugenia marin“Aş fi foarte fericită, daca Felicia ar ajunge în finala Eurovision şi apoi chiar să ne reprezinte, pentru că merită cu adevărat. Sunt bucuroasă să asist la lansarea primului ei clip, să văd cum se realizează în muzică. Este o piesă reuşită şi în interpretarea Feliciei ea sună extraordinar. Tare aş vrea să cred că cei care se ocupă de cultură o vor aprecia şi o vor susţine, iar dacă nu o vor face, cel puţin să nu-i pună piedici. Mă bucur că juriul de la Festivalul “Două inimi gemene” nu a greşit când i-a oferit trofeul şi iată confirmarea meritelor ei. Îi doresc succes în tot ce îşi propune să facă în muzică!”, ne-a comunicat Eugenia Marin.

Boris Volosatai“O cunosc puţin pe Felicia. Mare mi-a fost plăcerea să o înscriu şi în liceu ca elevă. M-a făcut să vin la acestă lansarea dorinţa de a vedea cum răsare încă o stea în muzică. Am fost martorul la lansarea mai multor stele în scena muzicală de la noi, începând cu Doina Aldea-Teodorovici, O-zone, Gândul Mâţei, Snails, Cristi Aldea-Teodorovici şi iată Dunaf, care cred că va fi un nume sonor în această paletă de artişti”, a menţionat directorul liceului “Gh. Asachi”, Boris Volosatâi.

_MG_3199 _MG_3213 _MG_3233 _MG_3500 _MG_3539
_MG_3541 _MG_3591 _MG_3641 _MG_3644 _MG_3645
_MG_3673 _MG_3722

Mariana Mihăilă, Gloria Gorceag, Cristina Croitoru şi Karizma au venit să o suţină pe Felicia şi să-i ureze succes la Eurovision, chiar dacă cele din urmă vor concura cu ea pe aceeaşi scenă. Eugen Doibani este convins că Felicia Dunaf poate reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2013 şi i-a îndemnat pe toţi să o susţină. Unica.md îi urează deasemenea succes şi cât mai multe clipuri inspirate.

text: Natalia Bodiu

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

O tânără a slăbit 38 de kilograme, în șase luni după ce a fost hipnotizată!
Articolul anterior
Luminiţa Anghel, acuzată că a sabotat alţi concurenţi de la Eurovision România
Articolul următor