Boris Covali a recucerit-o pe iubita lui cu primul său videoclip

Cu piciorul rupt, cu zeci de jurnaliști gata de a-l lua la întrebări, cu prieteni și cu iubita sa alături, Boris Covali a lansat, acum câteva ore, primul său videoclip. Este vorba de videoclipul la piesa ”Your fine eyes‘‘.

separator

442C0402”Melodia aceasta a fost concepută anul trecut în luna mai și înregistrată în septmbrie. După aceasta a urmat o perioadă foarte tristă și grea în viața mea, eu și Neli ne-am despărțit. Eu încercam să o întorc înapoi, dar nu reușeam nicidecum și atunci am decis să fac un videoclip pentru ea, în care ea să aibă rolul principal. Poate a fost o modalitate mai șmecheră de a o aduce lângă mine, dar ea a acceptat, făcându-mă cel mai fericit”, a povestit interpretul îndrăgostit.

Chiar dacă Neli Bragari nu are studii în actorie, ea s-a descurcat de minune pe platourile de filmare, motivând că este anume acea stare prin care au trecut ei cu adevărat.

442C0439”Nu pot să zic că ne-am împăcat pentru că mi-a propus să joc cu el în clip. Dar muncind împreună zi de zi, am înțeles că dragostea noastră este mai puternică decât orice obstacol. A fost o experiență unică și foarte plăcută, care mi-a adus liniștea și fericirea”, ne-a mărturisit iubita lui Boris Covali.

”Chiar dacă melodia este de dragoste, ea nu este soul sau baladă. Poate pentru că starea și emoțiile prin care au trecut cei doi îndrăgostiți în timp ce erau despărțiți erau puternice, exact ca și melodia aceasta”, ne-a spus producătorul lui Boris Covali, Serghei Orlov.Complicii lui Boris Covali la realizarea acestui videoclip au fost: regizorul Denis Simonov, operatorul Veaceslav Cibotari, scenaristul Adrian Suruceanu, producătorul Serghei Orlov, iubita lui Boris Covali și încă câteva persoane care au avut grijă de imaginea eroilor. Videoclipul a fost filmat în mai puțin de două zile.

text: Natalia Bodiu

alte Articole interesante