Boris Covali își scoate așii din mânecă, înainte de finala Eurovision

Cu o zi înainte de finala națională a concursului Eurovision Song Contest 2013, interpretul Boris Covali își surprinde fanii și colegii de breaslă cu două lansări.   Este vorba despre lansarea videoclipului la piesa ”Runaways” și crearea unei aplicații care, începând de astăzi, este disponibilă pe play store (android).  Este primul artist care are o astfel de aplicație oferind posibilitate fanilor să fie mai aproape de artist. Acolo vor fi încărcate toate materialele video și foto recente, precum și informații despre activitățile interpretului în timp real.

separator

Videoclipul ”Runaways” a fost filmat și realizat în timp record, ca să poată fi lansat până la finala Eurovisionului. Nu este un clip de acțiune, ci mai degrabă unul romantic, care se axează pe starea și emoția interpretului. Potrivit echipei de producție, cel mai mult accentul s-a pus pe zâmbetul inconfundabil și cuceritor al interpretului. De la zâmbet a și pornit ideea clipului, iar pentru ca trăirile și emoțiile să fie reale, în clip apare și iubita lui Boris Covali, Nelly.

Boris Covali își scoate așii din mânecă, înainte de finala Eurovision

Peste câteva ore, interpretul va urca în scenă pentru a se ”lupta” cu ceilalți favoriți ai finalei naționale a concursului Eurovision Song Contest 2013 și anume  Cristina Scarlat, Karizma&Cristina Croitoru, Aliona Moon. Aceste voci, potrivit unor statistici de pe rețelele de socializare, îl pot detrona de pe poziția de lider.

Încă puțin și vom afla dacă Boris Covali ne va reprezenta sau nu țara la Malmö, Suedia. Până atunci, savurați videoclipul nou-nouț marca Boris Covali.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=57DftBU2Z0Y

text: Natalia Bodiu

O altă poveste a Cenușăresei din zilele noastre!
Articolul anterior
Ascultă și alege cine va merge la Malmo! (Video)
Articolul următor
Alte articole interesante