Brad Pitt ajută oamenii cu alimente în vreme de pandemie

Actorul Brad Pitt ajută oamenii cu alimente la vreme de pandemie. El însuși a făcut pachetele, le-a încărcat într-un camion și le-a și distribuit nevoiașilor.

separator

Brad Pitt (56 de ani) a muncit din greu ca să facă pachete cu alimente pe care le-a oferit oamenilor cu venituri mici din Los Angeles pe timp de pandemie de COVID-19. Oamenii s-au așezat la coadă în timp ce le descărca din camion ca să apuce ajutoarele.

Mulți dintre cei care au primit pachete cu alimente nici nu și-au dat seama că se aflau în prezența unuia dintre cei mai faimoși actori din lume, fiindcă era îmbrăcat ca un om oarecare și purta mască pentru a se proteja de virusul ucigaș.

Este pentru prima oară când Brad Pitt a fost văzut în public după ce s-a despărțit de iubita sa, Nicole Poturalski, notează click.ro.

Actorul e din nou singur. O sursă a confirmat ruptura definitivă dintre Brad și Nicole, spunând că nu a fost o relație atât de serioasă cum s-a crezut. Fotomodelul, care seamănă cu Angelina Jolie, a petrecut o scurtă vacanță cu starul în sudul Franței. Apoi, Nicole s-a întors la soțul ei, Roland Mary, de 68 de ani, care are un restaurant în Berlin.

Minora de 15 ani, dată dispărută, a fost găsită. Unde se afla?
Articolul anterior
O mamă s-a trezit din somn şi l-a găsit pe bebelușul ei de o lună mort între pernele canapelei
Articolul următor
Alte articole interesante