Brad Pitt este la capătul răbdării

angelina-jolie1_3faaa4495cAngelina Jolie îl îngrijorează rău pe soţul ei, Brad Pitt, care a ajuns să se teamă pentru viaţa actriţei.

separator

De câţiva ani presa internaţională a tot scris pe seama aspectului fragil al vedetei, dar acum situaţia pare să se fi înrăutăţit.

Potrivit publicaţiei americane National Enquirer, actriţa arată ca un schelet şi se înfometează voit, punându-şi viaţa în pericol. Apropiaţi de-ai cuplului spun că actorul îşi ceartă deseori nevasta, rugând-o să aibă grijă de sănătatea ei, dar Angie nu pare receptivă la sfaturile lui Brad.

Vedeta a ajuns să câtărească puţin peste 40 de kilograme, la o înălţime de 167 de centimetri. având în vedere programul încărcat pe care îl are, poate oricând să i se întâmple o tragedie.

ajolie_bpitt_GL_13feb12_rex_b_320x480

Maia Sandu solicită Parlamentului și Guvernului să creeze Curtea Anticorupție

R. Moldova va reuși să se dezvolte și să asigure condiții de trai mai bune pentru cetățeni doar dacă va avea o justiție care are grijă de respectarea legii, este convingerea președintei Maia Sandu.Într-un discurs susținut vineri în Parlament, în ziua în care are loc Adunarea Generală a Judecătorilor, Maia Sandu a acuzat „corupții” din sistemul justiției că „se opun din răsputeri curățării justiției”.

„Cu toții știm că oamenii cer dreptate, iar dreptatea se reconstruiește prin încredere. Din păcate, această încredere este încălcată de unii judecători, procurori corupți care au distrus sentimentul dreptății din R. Moldova și acum se opun din răsputeri curățării justiției. Schimbările care au început în justiție sunt corecte și își vor îndeplini scopul – de a avea în sistem judecători independenți care pun legea în capul mesei. Rezistența din sistem la această curățare era de așteptat. Cei corupți, cei deprinși cu comenzi la telefon, cei obișnuiți cu mita nu vor să-și schimbe năravul sau, și mai mult, să fie pedepsiți pentru ce au făcut. Dar asta nu ne va opri. Pentru moldoveni dreptatea este esențială. Oricât de complicat ar fi, vom duce la capăt curățarea justiției”, a fost mesajul tranșant al șefei statului, transmite www.ziarulnational.md.

Potrivit Maie Sandu, corupția la nivel înalt este cel mai mare pericol la adresa R. Moldova și a solictat Guvernului și Parlamentului să creeze o instanță specializată care să investigheze cazurile de corupție mare și corupție în sistemul justiției.

„Suntem datori și obligați în fața cetățenilor să pedepsim marii corupți și să nu le permitem să ne mai controleze republica. În acești doi ani, justiția a avut independența să facă dreptate oamenilor. Dar nu a făcut-o. Solicit Parlamentului și Guvernului să creeze Curtea Anticorupție, o instanță specializată care să investigheze cazurile de corupție mare și corupție în sistemul justiției. Nu mai avem timp să lăsăm corupții din sistem să amâne la nesfârșit propria curățare. Doar atunci când legea va fi în capul mesei, iar fiecare își va face treaba la locul lui vom reuși să corectăm răul făcut repubicii noastre”, s-a arătat convinsă Maia Sandu.

Se scumpește apa la Bălți. Noul tarif

Apă mai scumpă la Bălți pentru consumatorii deserviți de Apa-Canal Balti.

Județul unde apa de la robinet este mai curată decât apa de la supermarket  | DCNews

Anunțul a fost făcut astăzi, 17 martie 2023, în ședința publică desfășurată de către Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

Astfel, tarifele pentru consumatorii casnici vor fi de 11,23 lei pentru un metru cub, cu 15 bani mai mult decat anterior, iar pentru consumatorii noncasnici – 23,64 lei pentru un metru cub.

VIDEO! Maia Sandu, sosită neanunțat în Parlament: ”Nici un stat nu poate dicta Moldovei ce și cum să facă”

Președinta Maia Sandu a venit, neanunțat, în Parlament și ține un discurs la tribuna Parlamentului, scrie stiri.md.

”În 2030, Moldova trebuie să fie țară membră a Uniunii Europene! Întreb deputații care au plecat din această sală care nu susțin aderarea țării noastre la UE: Ce ideologie susțineți? Nu mai vrem ca moldovenii să fugă în UE, vrem ca UE să fie la noi acasă!

Țineți minte, cei care au furat cetățenii nu au cum să le dorească binele! Opriți dezbinarea! Fac apel către toate forțele politice să pună aderarea Moldovei la UE deasupra intereselor proprii.

Opțiunea și cu unii, și cu alții nu ne-a dus nicăieri. Unii politicieni au mințit alegătorii, alții continuă și acum să mintă, pentru că nici una dintre acestea nu reprezintă calea Moldovei. 

Noi nu mai vrem ca moldovenii să fugă în UE, noi vrem ca UE să fie la noi acasă – aceasta e unica șansă ca moldovenii să aibă o viață bună, acasă.

Oare voi nu vreți ca copiii Moldovei să trăiască ca în UE sau vreți ca copiii voștri să fie aruncați în închisoare pentru că scriu o postare critică la adresa conducerii țării, așa cum se întâmplă în Rusia?!

Oare voi nu vreți ca moldovenii să aibă libertatea de a construi țara așa cum vor și nimeni să nu se amestece în treburile interne ale țării noastre?

UE este unica noastră șansă de a construi o țară în care doar cetățenii ei au dreptul să-și decidă soarta”, a declarat Maia Sandu.

Vrei să dai jos 20 kg în doar două luni? Ea ştie ce trebuie să faci!
Articolul anterior
Corina Țepeș și Costi Burlacu se despart!
Articolul următor