Brad Pitt și Angelina Jolie au amânat divorțul. Își mai dau o șansă?

Despărțirea cuplului a fost una extrem de mediatizată, cu acuzații aduse de ambele părți. În ultima vreme, cei care formau odată unul dintre cele mai faimoase și trainice cupluri de la Hollywood, Brad Pitt și Angelina Jolie, par să fi îngropat securea războiului, un caz care a adus suferință atât celor doi implicați direct, cât și copiilor cuplului.

separator
rrrr

Procesul de divorț care durează de un an a fost sistat, spun apropiaților lui Brad și ai Angelinei. Conform publicației Us Weekly, citată de okmagazine.ro, care a făcut un raport pe acest subiect, se pare că mai mutle surse de încredere pretind că fostul cuplu, care s-a dezbinat într-un mod nu tocmai plăcut în luna septembrie a anului trecut, nu au avansat cu procedurile de divorț și astfel rămân încă căsătoriți din punct de vedere legal.

O sursă a declarat pentru aceeași publicație citată că: „Divorțul este sistat. Ei nu au făcut nimic pentru a merge înainte cu procedurile în ultimele luni și nimeni nu crede că vor mai face ceva în acest sens.”

Motivul principal pentru care lucrurile merg spre bine în viața lor este faptul că Brad Pitt și-a recunoscut partea de vină și a fost sincer cu privire la comportamentul său din ultimii ani, în primul său interviu de după scandalul din familia Pitt-Jolie, acordat revistei GQ în luna mai a acestui an. O altă sursă aproapiată de Jolie a povestit pentru Weekly că schimbarea de atitudine a lui Brad, recunoașterea greșelilor și angajamentul luat pentru a se auto-educa și pentru a-și revizui comportamentul, au atins o coardă foarte sensibilă la frumoasa actriță, care, anterior, mărturisea că l-ar accepta pe Brad dacă „ar arăta că este pregătit să aibă grijă de familie”.

Sursele spun că: „Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor anunța că renunță la divorț și încearcă să repare lucrurile, de dragul celor șase copii”.

Procesul de divorț s-a desfășurat foarte lent între cei doi și nu a existat vreo schimbare radicală din punct de vedere legal în ultimele luni, căci Angelina chiar i-a permis lui Brad să-și vadă copiii și să petreacă timp cu ei.  Brad, 53 de ani, a admis că alcoolul și violența au fost motivele pentru care soția sa a decis să pună punct relației și și-a dat seama că acest stil de viață dezordonat al său ar trebui schimbat.

10 secrete pentru a călători cu bani puțini
Articolul anterior
Cezara, despre fiul său: „Cântăm împreună destul de des, în special, piesele mele”
Articolul următor
Alte articole interesante