Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, actorii pe care cu greu i-ai recunoaște pe stradă. Hainele lor par cumpărate de la second hand, scrie presa de peste ocean

Se numără printre cei mai buni actori de la Hollywood și au câteva lucruri în comun. Pe lângă faptul că au succes în carieră, au standarde înalte când vine vorba de iubite, dar și un stil vestimentar asemănător. Când ies în public, Brad Pitt și Leonardo DiCaprio încearcă să nu atragă prea mult atenția. 

Brad Pitt are 59 de ani, dar arată la fel de bine ca întotdeauna. Actorul a fost surprins de paparazzi la piscină, în Mexic, alături de noua lui iubită, impresionând cu forma fizică excelentă.

Leonardo DiCaprio este și mai puțin pretențios când vine vorba de ținute. Adesea, pe stradă poartă tricou, pantaloni și șapcă. Deși are milioane în conturi, actorul nu aruncă sume mari de bani pe haine. Unele îți dau impresia că sunt de la second hand.

sursa

Un preot din Moscova a bătut o pensionară care vindea flori la câțiva metri distanță

Un pretins sjulitor al bisericii din Moscova a agresat o bătrână, ziua în amiaza mare. Bărbatul agresiv cerea de pomană lângă stația de metrou Marksistskaia, iar pensionara vindea flori la câțiva metri distanță. Presupusul preot a lovit-o pe femeie cu piciorul, în timp ce ținea o icoană în mâini.

Un preot din Moscova a agresat o pensionară: A lovit-o cu piciorul

Canalul Baza relatează că pensionara ar fi decis să-și comercializeze florile puțin mai aproape de locul în care cerșea preotul. Reieșind din imaginile surprinse, „concurentul” nu a apreciat inițiativa femeii, transmite realitatea.md.

Fără să lase icoana din mâini, bărbatul a lovit-o pe bătrână cu piciorul. Cu ochii în lacrimi, femeia a cerut ajutorul trecătorilor.

În cele din urmă, femeia s-a dovedit a fi mai bună la suflet decât preotul, refuzând să cheme ambulanța și poliția.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Cristiano Ronaldo, superbă declarație de dragoste pentru Georgina Rodriguez
Articolul anterior
Bucurie pentru doi soți: femeia a devenit pentru prima dată mamă la 52 de ani. ,,Niciodată nu am încetat să sper”
Articolul următor