Brad Pitt suferă de o afecțiune a creierului!

boala-de-care-sufera-unul-din-cei-mai-renumiti-actori-de-la-hollywood-nu-recunosc-fetele-oamenilor-209479Un cunoscut actor continu

separator
ă seria dezvăluirilor senzaționale din viața sa.

Într-un interviu acordat revistei Esquire, Brad Pitt a declarat că suferă de prosopagnozie, o afecțiune a creierului, care diminuează capacitatea de recunoaștere a chipurilor.

Pitt a recunoscut că fețele oamenilor cu care intra în contact dispar din memora lui imediat ce discuția s-a încheiat. Potrivit spuselor sale, a fost de multe ori nevoit să dea de înțeles că recunoaște persoana care se îndreaptă spre el, deși în realitate nu era așa.

Igor Grosu și Președintele Letoniei au plantat copaci la Grădina Botanică

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu Președintele Saeima Republicii Letonia, Edvards Smiltēns, au plantat puieți de fag la Grădina Botanică Națională „Alexandru Ciubotaru” din Chișinău. Acțiunea a avut loc în semn de prietenie între cele două țări, dar și de solidaritate comună cu poporul ucrainean.

În declarațiile de presă, făcute după evenimentul de plantare a copacilor, cei doi președinți de parlament au reiterat sprijinul reciproc pentru eforturile Ucrainei de a rezista la agresiunea militară a Rusiei și de a-și apăra libertatea. Oficialii au menționat că este o luptă pentru libertatea nu doar a Ucrainei, ci și a Moldovei, dar și a tuturor țărilor care vor să se dezvolte pașnic și democratic.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a primit asigurări că țara noastră va beneficia în continuare de toată asistența Letoniei pentru a ajunge stat membru al Uniunii Europene. Edvards Smiltēns a încurajat conducerea Republicii Moldova să-și mențină determinarea pentru efortul de  a construi o societate pașnică și prosperă.

De menționat că, în perioada 21-23 martie, Președintele Parlamentului Letoniei, Edvards Smiltēns, se află într-o vizită oficială în țara noastră.

O menajeră a moștenit 1,8 milioane de euro de la un milionar austriac. Soția lui nu a primit nimic

Un bărbat i-a lăsat întreaga avere – casele sale în valoare de 1,8 milioane de euro – menajerei lui și soțului acesteia. Soția lui, care nu a primit niciun ban din agoniseala soțului său, a făcut plângere la Curtea Supremă.

menajera

Un bărbat extrem de bogat și-a lăsat întreaga avere – casele sale în valoare de 1,8 milioane de euro – menajerei sale și soțului acesteia, lăsând-o pe soția lui și văduvă, dar și fără bani.

Cei doi soți, care au avut grijă de bărbat timp de trei ani, au primit averea acestuia pentru că cei doi, așa cum este scris și în testament, au fost responsabili de îngrijirea bărbatului.

Aflând vestea, văduva bărbatului a depus o plângere la tribunalul regional din Innsbruck. Ea a argumentat că, potrivit unei clauze de îngrijire, menajera și soțul acesteia „nu ar fi trebui să abuzeze de poziția lor pentru a moșteni averea”, relatează protv.ro, conform heute.at. Ba chiar mai mult, este interzis ca menajerele să „accepte astfel de servicii fără o contraprestație echivalentă”. Cu toate acestea, instanța a respins acest lucru și a declarat testamentul legal valabil.

Cazul a ajuns acum la Curtea Supremă (OGH), unde văduva a fost din nou respinsă. Testamentul, care este în favoarea îngrijitoarei, a fost declarat valabil din punct de vedere juridic. Bărbatul era în deplinătatea facultăților mintale atunci când și-a desemnat îngrijitorii ca unici moștenitori. Așa-numita „interdicție de acceptare a bunurilor” pentru îngrijitori nu s-ar aplica testamentelor.

În ciuda faptului că cei doi au fost căsătoriți mult timp, văduva are dreptul legal doar la o parte din bunurile soțului său.

Cutremur în Elveția. Seismul s-a resimțit și în Germania, Luxemburg și Franța

Un cutremur cu magnitudinea 4,3 s-a produs, miercuri, în Elveția și a fost resimțit și în Germania, Luxemburg și Franța.

cutremur elvetia

Seismul a fost înregistrat la ora locală 14:50, s-a produs la o adâncime de 14 km și a fost resimțit și în țări apropiate Elveției, precum, Franța, Luxemburg și Germania.

Nepotul lui Michael Jackson abuzat sexual!
Articolul anterior
Aventurile de vacanță: ”pro” și ”contra”
Articolul următor