Bradul de Crăciun al Londrei, luat în râs pe rețelele sociale. ,,Spiritul Crăciunului ar trebui să fie simplu și modest”

Principalul Pom de Crăciun al Londrei a ajuns ținta ridiculizărilor pe rețelele de socializare pentru un aspect plictisitor.

separator
Pomul de Crăciun, așezat în Piața Trafalgar din centrul capitalei britanice, este criticat de locuitorii Londrei și de utilizatorii rețelelor de socializare. Bradul are 21 de metri, însă pare sărac și lipsit de viață.

Principalul pom de Crăciun al Marii Britanii este dăruit de Norvegia în fiecare an. Tradiția a început în 1947, perioada grea de după război, când nu existau bani în vistieria orașului pentru un copac mare de sărbători, relatează bbc.com.Consiliul de la Westminster a declarat că molidul, care are 21 de metri înălțime, este un cadou generos pentru Londra din partea rezidenților Oslo.

Ambasadorul britanic în Norvegia a vorbit în apărarea bradului de Crăciun. „Acesta este exact cum ar trebui să arate un copac vechi de 90 de ani, cu o înălțime de 25 de metri”, a spus Richard Wood. ,,Trebuie să privim simbolismul acestui dar și să nu-i numărăm ramurile”, a spus diplomatul.

Unii comentatori de pe Twitter sunt de acord cu el. Pe un cont BBC, unii cititori subliniază că spiritul de Crăciun ar trebui să fie simplu și modest. „Acesta este un copac minunat. Și mulțumim, oameni drăguți din Norvegia”, a scris unul dintre cititori. 

alte Articole interesante