Brandul pentru bărbați „Viggo Moldova” a împlinit doi ani! Vezi cum a fost la eveniment și cine s-a numărat printre invitați

Ieri, brandul internațional de haine pentru bărbați „Viggo” a celebrat doi ani de la deschiderea magazinului în țara noastră. Cu această ocazie, Cătălin Botezatu împreună cu echipa sa au organizat un eveniment sub cerul liber într-un loc încărcat de istorie, la showroom-ul de pe str. Alexei Mateevici, nr. 64 din Chișinău, care coincide cu participarea brandului în cadrul Fashion Design Night Out  de la Moldavian Design Week.

separator

Totodată, invitații au avut parte de un show de acrobații oferit de trupa Xtreme project din România, iar artiștii au purtat ținutelwe brandului. Acestea nu se șifonează, sunt elastice, au o țesătură lejeră perfectă pentru vară. Și actorii de la teatrul Geneza Art au jucat  patru tabluri cu influnețe Gatsby, textele fiind semnate de Radmila Popovici,  iar outfiturile la fel au fost marca Viggo.

„VIGGO” este brandul care are grijă ca barbații să fie mereu în pas cu tendințele modei, dar și să poarte ținute mai mult decât confortabile și extrem de stilate. Cum a fost la eveniment, dar și cine s-a numărat printre invitați puteți vedea în pozele de mai jos. 


Povestea din spatele imaginii cu pompierul care ține un copil în brațe, după un accident
Articolul anterior
Când este contraindicat consumul de cafea
Articolul următor
Alte articole interesante