Branduri consacrate și nume noi în industria fashion: Designerii care își vor prezenta colecțiile la o nouă ediție Moldova Fashion Days

Cele mai noi tendințe, culori alese, texturi îndrăznețe, stil și atitudine, asta vor oferi cei 20 de designeri autohtoni, care își vor prezenta pe 24 aprilie, ora 14.00, colecțiile pentru sezonul primăvară-vară în cadrul Moldova Fashion Days Rebirth. Renăscuți din cenușă ca pasărea Phoenix, aceștia vor demonstra că arta și creația nu stau pe pauză, indiferent de perioada dificilă în care ne aflăm. 

La această ediție Moldova Fashion Days vom putea urmări în format online brand-uri consacrate și îndrăgite de public, dar și nume noi la început de cale. Aceștia vor aduce pe podium cele mai alese ținute, de la colecții pentru copii, la cele cu rochii de mireasă, rochii cocktail, ținute office sau ethno rock.

Show-ul se va desfășura în trei blocuri, în primul fiind colecțiile pentru copii. La această categorie vor defila branduri cunoscute precum Lidia Selici Kids, Gami Dress, Dani Kristine, Mini Lady, Mi-e Dor, Giardine, Cireșel, dar și copiii de la academia Mone Models și brandul de păpuși hand made Hellen Art. 

Celelalte două blocuri vor fi dedicate colecțiilor pentru maturi. Aici publicul va avea ocazia să urmărească liniile vestimentare ale brandurilor Mia Bella, Alina Bradu, Tricon&My Revival, Arabadji, Ajoure, Rodica Nicov, Parubina, Nicole Storm, Doina Cebotaru, Ionel, Julia Allert și Sophie.

Totodată, această ediție Moldova Fashion Days Rebirth introduce tendința modei sustenabile și a principiilor confecțiilor ecologice. Mulți ani la rând fast fashion a fost tendința care a dominat la nivel global, industria modei fiind una dintre cele mai poluante din lume, afectând mediul înconjurător cu fiecare produs pe care îl realizează.

Însă, în ultima perioadă se pune tot mai mult accent pe moda sustenabilă, care promovează articole vestimentare ce nu afectează mediul înconjurător, prin folosirea resurselor alternative. Această tendință a influențat nu doar industria modei, dar și multe alte industrii, cum este de exemplu cea a automobilelor.

În cadrul Moldova Fashion Days Rebirth vom avea ocazia să urmărim o colaborare spectaculoasă între două branduri pentru care protecția mediului contează. Julia Alert creează ținute sustenabile, iar partenerul nostru General Porsche Center Moldova pune la dispoziție o mașină electrică cât se poate de eficientă, dar în același timp cu un design elegant și luxos. 

Startul evenimentului va avea loc pe 24 aprilie, ora 14:00, iar publicul îl va putea urmări live pe pagina de facebook, youtube și instagram Moldova Fashion Days, precum și pe paginile partenerilor media, a sponsorilor și organizatorilor Din Inimă și Apius. 

Moldova Fashion Days face parte din campania „DININIMĂ” al cărui scop este să promoveze brandurile locale și să motiveze consumatorii să cumpere produsele realizate pe piața internă. Evenimentul este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și DININIMĂ și este susținut de către partenerii strategicii USAID, Sweden Sverige și UKaid.

Sărbătorește cu LiberCard
Articolul anterior
Un lot de vaccin Sputnik V urmează să ajungă mâine în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante