Brejneva și Seminovici: secretul formelor ideale!

Vedetele mondene mereu trebuie s

separator
ă arate bine, deoarece blizul paparazzilor este mereu pe urmele lor.  Astfel, Vera Brejneva și Anna Seminovici au spus care este secretul  formelor ideale.

După părerea lui Brejneva pentru o sănătate ideală și o figură perfectă, este necesar să consumăm carne, boboase și cașcaval cu puține grăsime. Iar produsele care vedeta nu le consumă deloc sunt – cartofii, macaroanele, dulciurile, zahăr și ciocolata din lapte.

În plus Vera mănâncă de cel puțin trei ori pe zi și renunță totalmente la gustări. Vedeta de asemenea se ocupă cu pilates și merge mereu la centrele SPA.

Cântăreața Anna Seminovici nu are nimic împotriva dietelor. Chiar a încercat foarte multe. Silueta vedetei este ținută și datorită faptului că bea foarte multă apă, sucuri naturale, ceai și cafea.

Sursa: http://paparazzi.ru/

Un drum național riscă să fie ”înghițit” de alunecările de teren

Pământul a luat-o la vale în raionul Telenești și riscă să acopere traseul Bănești – Telenești, scrie realitatea.md.

Administraţia de Stat a Drumurilor, a notificat compania Nouconst, cea care s-a ocupat de reabilitarea drumului, pentru a lua măsuri de urgență privind înlăturarea aluviunilor și asigurarea evacuării controlate a apelor pluviale.

„În urma ploilor abundente din ultima perioadă, la obiectivul „Lucrări de asigurare a stabilității terasamentului și restabilirea îmbrăcăminții rutiere pe drumul G64 R6 – Bănești-Telenești-Budăi – M5, km 13,22 – 13, 74 s-a supraumezit terasamentul taluzului debleului din ampriza drumului, caracterizat prin pământuri neomogene, argilă nisipoasă, argilă nisipoasă prăfoasă”, spun responsabililor.

În consecință, s-a produs alunecarea și erodarea taluzului, ceea ce pune în pericol integritatea lucrărilor executate și siguranța la trafic.

Un automobil a ajuns în mijlocul străzii, după ce șoferul a uitat să pună frâna de mână

Un automobil a fost la un pas de a fi accidentat, după ce șoferul ar fi uitat să tragă frâna de mână.

A uitat să tragă frâna de mână: O mașină a ajuns în mijlocul străziiFoto: Captură video

Cazul a avut loc astăzi, pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei, scrie www.stiri.md.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui automobil.

Din imagini se observă cum automobilul, de model Audi, parcat pe trotuar, pornește cu spatele spre drum și oprește pe acostament. 

În urma incidentului, nimeni nu a avut de suferit.

Sofia Rotaru postează piese pe care le cântă în limba română

Interpreta de muzică ușoară, Sofia Rotaru, originară din regiunea Cernăuți, Ucraina, postează tot mai des pe pagina sa de Facebook înregistrări audio și video de arhivă în care dânsa interpretează piese în limba sa maternă – limba română, scrie ziarulnational.md.

Ultimele două piese postate sunt „Aseară ți-am luat basma” și „Orele”.

Despre ultima piesă a scris că „este cea mai frumoasă piesă”.

Sofia Rotaru are 75 de ani.

Puteți asculta AICI una dintre piesele postate recent.

Primele câștigătoare ale concursului “Mireasa Anului 2013”!
Articolul anterior
Ce fac femeile chineze condamnate la moarte, înainte de execuție!
Articolul următor