Britney Spears a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cântăreața va lansa o nouă melodie, după 6 ani

Britney Spears a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cântăreața va lansa o nouă melodie, după 6 ani de pauză. Artista a colaborat cu Elton John pentru această piesă.

Britney Spears a făcut anunțul pe care toți fanii îl așteptau. Artista revine în muzică după 6 ani de pauză și va lansa o melodie cu Elton John. Cântăreața are de gând să se concentreze pe cariera sa muzicală.

Britney Spears, anunțul așteptat de toți fanii

La două luni de când s-a căsătorit cu Sam Asghari, Britney Spears a anunțat, în mediul online, că revine în muzică cu o nouă piesă.

Vedeta s-a declarat “copleșită” de faptul că va cânta cu Elton John, pe care îl numește “unul dintre cei mai clasici oameni ai timpurilor noastre”.

Este prima melodie a vedetei după 6 ani de pauză, iar acum este fericită că și-a reluat activitatea.

“Okie dokie … primul meu cântec în 6 ani. E foarte tare că o să cânt cu unul dintre cei mai clasici oameni ai timpurilor noastre … Elton John!!!!

Sunt oarecum copleșită … e un lucru mare pentru mine!!! Meditez mai mult și învăț că spațiul meu este valoros și prețios.”, a anunțat celebra cântăreață pe Twitter.

Elton John a postat un teaser al noii sale piese cu Britney Spears. Este vorba despre melodia “Hold Me Closer”, o reinterpretare a hitului din 1971 al celebrului cântăreț, “Tiny Dancer”.

Interpretul a postat, pe contul de Instagram, un scurt moment artistic petrecut la restaurantul exclusivist La Guérite, aflat în Cannes. În videoclip, artistul dă mâna cu DJ-ul restaurantului și se pregătește pentru momentul său.

După ce a salutat mulțimea, Elton John a dezvăluit și o mică parte a melodiei cu Britney Spears.

“OK, ‘Hold Me Closer.’ Britney Spears, Elton John … să începem!”, a transmis cântărețul.

Melodia “Hold Me Closer”, în colaborare cu Britney Spears, va fi lansată vineri, după cum a anunțat Elton John pe pagina sa.

În 2016, Britney Spears și-a lansat albumul intitulat “Glory”. De atunci nu a mai lansat alte melodii.

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Asghari în iunie

Britney Spears și partenerul ei, Sam Aghari, s-au căsătorit în iunie, iar la eveniment nu au fost invitați membrii familiei artistei.

La finalul anului trecut, Britney Spears a scăpat de tutela tatălui său și și-a recăpătat libertatea după 13 ani. Jamie Spears a avut control asupra vieții fiicei sale încă din 2008.

Astfel, scandalurile din familie au reprezentat motivul pentru care vedeta a decis să nu-și invite părinții la marele eveniment din viața ei.

La nunta cu Sam Asghari, Britney Spears a purtat o rochie creată de Donatella Versace. Ținuta artistei ar fi costat 20.000 de dolari, scrie fanatik.ro.

Ivant Urgant, mărturisiri în cea mai nouă postare. „Ne-am întors de la înmormântare și am aflat că Natasha așteaptă un copil”

Ivan Urgant a vorbit într-un mod emoționant despre mama sa, care nu mai este în viață. Bărbatul a fost foarte norocos, deoarece a fost înconjurat toată viața sa de femei frumoase și deștepte. A crescut în grija și dragostea mamei și bunicii sale, iar astăzi se bucură de soția sa și cele trei fiice ale cuplului.

Телеведущий Иван Ургант назвал причину отъезда из России

Ivan a cunoscut-o pe soția sa, Natasha Kiknadze, încă la școală. Era îndrăgostit de ea, dar ea l-a refuzat. Și doar câțiva ani mai târziu, cei doi s-au reîntâlnit și au rămas împreună timp de peste 15 ani.

Fiica femeii, Erica, din prima căsătorie, a devenit și ,,fiica” lui Urgant. Soții mai au împreună două fete: Nina și Valeria.

Pe 7 februarie, mama lui Ivant Urgant, Valeria Kiseleva, ar fi împlinit 72 de ani. Femeia este plecată în veșnicie de opt ani. Ivan Urgant i-a dedicat un mesaj:

„Eu, un prost, eram sigur că semăn mai mult cu tatăl meu… Mama mea era actriță. Și-a iubit cu desăvârșire profesia, teatrul, colegii. Ea suna pe toată lumea, felicita, ajuta, consola și tratată. Și ea nu și-a găurit urechile, de exemplu. Și nu se certa cu nimeni. Deloc. Nu a rostit nici măcar un singur cuvânt obscen, în general, nici un cuvânt rău. Toata viata ei. Când ne-am întors acum opt ani de la înmormântare, am aflat că Natasha era însărcinată și aștepta un copil.

Așa a apărut o altă Valeria Ivanovna. Care acum trei zile și-a străpuns urechile, strigând uneori ,,F ***!” și începe să râdă îngrozitor… Și totuși încă o văd pe mama, în ea”.

Иван Ургант: «Вернулись с похорон и узнали, что Наташа ждет ребенка»

Fiica lui Urgant, care are încă 7 ani, seamănă într-adevăr foarte mult cu mama umoristului, care ar fi împlinit astăzi 72 de ani.

Иван Ургант: «Вернулись с похорон и узнали, что Наташа ждет ребенка»

O vedetă din România vrea să adopte un copil din Turcia! Își dorea de mult timp să devină mamă: ”Este o binecuvântare”

Cântăreața din România Ella Tina a fost sensibilizată de cutremurul din Turcia, în urma cărora mulți oameni au murit, iar o mulțime de copii au rămas fără părinți. Cântăreața a anunțat că vrea să adopte un copil din Turcia, pentru că oricum își dorea de mult timp să devină mamă, scrie spynews.ro.

Cutremurul din Turcia a lăsat o mulțime de familii fără locuințe, locuri de muncă, dar și mulți copii fără părinți. Ella Tina a dat dovadă că are un suflet mare și a anunțat public că vrea să adopte un copil, deoarece îl consideră o binecuvântare și își dorea o astfel de schimbare în viața ei.

Ella Tina vrea să adopte un copil din Turcia

Ella Tina a trecut prin cea mai grea încercare a vieții după ce mama ei a decedat, însă se pare că nu și-a pierdut speranța într-o perioadă mai bună. Cântăreața a făcut un anunț cu totul special, și anume faptul că vrea să devină mama adoptivă al unui copil din Turcia. Chiar dacă această responsabilitate este una imensă, artista a spus că vede un copil ca pe o adevărată binecuvântare.

Cântăreața a spus că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul imediat apropiat, deoarece aceasta este o procedură mai complicată între cele două țări. Ella Tina simte o conexiune apropiată cu Turcia, spunând că a fost țara în care a lucrat timp de un an și unde s-a simțit ca și acasă. Cu toate acestea, lucrurile ar fi destul de dificile pentru ea, deoarece spune că micuții de acolo nu vorbesc română, iar acomodarea într-o altă țară ar fi o perioadă dificilă.

”M-am gândit să fac tot ce cred eu că aș putea. Și oricum îmi doream de câteva luni. Așa că, da! Îmi doresc să înfiez un copil de acolo, dacă se poate! Să zic că 80% sunt îndreptată înspre ideea asta, pentru că responsabilitatea este foarte mare. Viața te surprinde prin orice, iar un copil este o binecuvântare.”, a declarat Ella Tina la Antena Stars.

Vedetei nu îi este frică să crească singură un copil

Ella Tina este mai pregătită ca niciodată să devină mamă și nu îi este frică de noi provocări, după cum a spus chiar ea. Chiar dacă lucrurile nu vor fi ușoare de la început, artista are încredere în ajutorul divin.

”Niciodată nu m-a speriat. Las viața să mă surprindă. Mă ajută Dumnezeu. O să fie foarte greu, pentru că cel mai probabil nu vorbește română.”, a mai spus artista.

VIDEO! Gafă virală în SUA: Jill Biden l-a sărutat pe buze pe soțul vicepreședintei Kamala Harris

Un moment bizar s-a produs în SUA înainte să înceapă discursul despre starea națiunii. Jill Biden părea că îl sărută mult prea intim pe soțul Kamalei Harris, Douglas Emhoff, scrie digi24.ro.

Prima doamnă a intrat în sală și s-a dus la locul rezervat pentru ea, lângă partenerul vicepreședintei. Cei doi au dat să se pupe pe obraz, amical. Doar că și-au atins buzele. Cei din jur nu au reacționat, însă momentul a fost surprins de transmisia în direct și a devenit viral pe rețelele sociale și în presa tabloidă.

Rusia poartă negocieri cu mai multe țări din Asia pentru a vinde petrolul cu prețuri mult sub nivelul pieței
Articolul anterior
Fostă participantă la ,,Dom-2”, găsită înecată într-un canal din Sankt Petersburg. Tânăra a fost dată dispărută în urmă cu câteva săptămâni
Articolul următor