Bucurați-vă de Oferte de Paști de până la -50% împreună cu Delimano!

Dragi prieteni, cu prilejul sărbătorilor de Paști Delimano a decis că ar fi minunat să vă ofere Reduceri la produsele deja îndrăgite. Deoarece fiecare sărbătoare se asociază cu o masă delicioasă în sânul familiei, Delimano a hotărât să ușureze munca gospodinelor, oferindu-le produse din gama Delimano la prețuri accesibile.

De asemenea, nu au uitat nici de de cei ce optează pentru alimentația sănătoasă. Aveți ocazia să procurați extractorul de nutrienți Nutribullet la un preț demențial de doar 999 Lei. Mai mult, puteți alege din 3 culori disponibile: roșu, negru și gri. Cu ajutorul acestui blender miraculos fiecare masă va fi îmbogățită cu un plus de vitamine și substanțe nutritive.

Cel mai multifuncțional ajutor pentru fiecare gospodină și cea mai utilă achiziție – Robotul de bucătărie Delimano Pro vă așteaptă cu -50% Reducere. Cu ajutorul acestuia veți reduce semnificativ din timpul petrecut la bucătărie.

Pe lângă aceste două produse fenomenale vă mai așteaptă încă multe altele, precum: -50% REDUCERE la mașina de tocat Delimano Joy, -41% Reducere la setul de vase Delimano Green Planet Starter, -38% Reducere la feliatorul Delimano Brava, -50% Reducere la grătarul electric, datorită căruia apropo puteți organiza un picnic oricând vă este poftă, fără a ieși din ogradă sau chiar din casă. Iar pentru ca să aveți mereu la îndemână apă caldă vă oferim -33% REDUCERE la robinetul electric.

Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați numărul 022 264 193. Un Paște cât mai luminat tuturor!

Moldova va cumpăra vaccinuri la preț mai mic, prin intermediul platformei Covax
Articolul anterior
Medic din Briceni, răpus de Covid-19. Mesajul colegilor
Articolul următor
Alte articole interesante