Burțile artiștilor autohtoni în atenția nutriționistului!

J_prelucrata_IMG_9196_2Săptămâna trecută, Galina Tomaș a fost invitată în cadrul unei emisiuni de la JurnalTV pentru a discuta despre burțile interpreților care nu mai pot fi ascunse de sacouri și nici micșorate de curea. Specialistul în slăbire a vedetelor autohtone a venit cu recomandări pentru bărbații talentați din showbiz-ul autohton, dar și cu un top al celor mai evidente burtici masculine, plasând interpreții într-un top 5.

separator

 

vdovicencoAstfel, pe poziția a 5-a în acest top se află Alexandru Vdovicenco, care are în posesie 98 de kg și o burtică nu foarte mare, dar sufiecient ca să îl dea de gol pe interpret, când acesta este fără sacou. Această burtică se datorează în mare parte ritmului de viață și regimului alimentar incorect. Alexandru petrece mai mult timp în faţa calculatorului creând noi piese și discutând noi proiecte muzicale, iar prestațiile nocturne se lasă cu mese copioase la ore târzii. Deși practică fotbalul, interpretul și compozitorul Alexandru Vdovicenco nu reușește să scape de țesutul adipos din regiunea taliei. Potrivit Galinei Tomaș, cu un pic de efort fizic și un regim alimentar dozat, succesul îi este garantat.

lozanciucPe poziția a 4-a se află interpretul Alexandru Lozanciuc. Viața artistică mai puțin activă a reușit să pună câteva kg în plus pe burta interpretului. Deși încearcă să practice diferite diete, încă mai are de lucrat la acest capitol. Aceasta mai ales acum, când apare în mai multe duete cu tinerele interprete și trebuie să corespundă lor. Alexandru recunoaște că de dragul femeilor care i-au fost dragi toată viața se străduie să arate bine, dar nu întotdeauna îi reușește. Nutriționistul i-a recomandat să profite de vară, mai ales că cea din urmă dietă care a avut efect este cea cu pepene verde. Cât mai multe plimbări în aer liber și respectarea regimului alimentar bazat pe fructele de sezon, îl vor ajuta pe interpret să dea jos câteva kg și să își micșoreze colăceii în jurul burții.

adyPe poziția a treia, cu experiențe în ale slăbitului, se află interpretul Ady, care a reușit săslăbească 26 de kg cu ajutorul dietei DUCAN. Acum interpretul are un regim alimentar corect, dar cu toate astea este posesorul unei burtici care nu poate fi ascunsă de ochiul specialistului.

”Îi recomand să nu se oprească aici. Să frecventeze antrenamentele cu efort fizic dozat corect. Ar fi bine să lucrze nu doar asupra abdomenului, dar și asupra brațelor, ca să aibă până la urmă un corp simetric”, a comentat Galina Tomaș.

bogheanLocul secund în topul interpreților cu burta la vedere îi revine lui Valentin Boghean, care are la active 110 kg. Interpretul a avut câteva tentative de a slăbi, dar care nu s-au încununat cu succes, așa că s-a lăsat bătut. Și pentru că gura târgului vorbește despre o eventuală nuntă a interpetului și venirea pe lume a unui bebeluș, Valy ar fi bine să dea jos câteva kg, pentru a arăta perfect în noile roluri. Galina Tomaș este de părerea că interpetul trebuie nu doar să frecventeze sala. Pentru un succes el trebuie să combine exercițiile pentru abdomen și mușchii oblici, dar și să își restricționeze regimul alimentar, adică să se alimenteze corect.

Cornel_BotgrosÎn fruntea acestui top se află lăutarul Cornel Botgros. Petrecerile la care evoluează au loc în mare parte noaptea și mesele copioase, cu sarmale și friptură, la fel. Această slăbiciune de a se alimenta noaptea nu s-a lăsat neobservată, plasândul pe locul unu în topul artiștilor a căror burtă dă peste curea. Potrivit nutriționistului, regimul alimentar al violonistului este unul irațional, cu frecvente combinări de produse calorice și servite la ore când procesul digestiv este încetinit, adică noaptea. Pentru Cornel Botgros au fost recomandate antrenamentele la sală, bazinul și plimbările în aer liber. De toate astea se pare că artistul are parte chiar în acest moment, aflându-se pe litoralul mării, împreună cu fiul său.

Potrivit Galinei Tomaș acest top nu a fost realizat pentru a critica, ci pentru a-i îndemna către un mod de viață sănătos. Dacă vor urma recomandările nutriționistului, nu doar că vor scăpa de kilogramele în plus, ci vor deveni un exemplu pentru alți bărbați. Acum, rămâne doar să vedem dacă burticile artiștilor autohtoni vor scădea în centimentri.

Natalia Bodiu

A revenit în tendințe lenjeria modelatoare!
Articolul anterior
Sasha Lopez: ”Ne dorim foarte mult copii, dar…! ”
Articolul următor
Alte articole interesante