Ca un student medic, Maria Marian își împărtășește emoțiile din anul VI de studiu la Medicină

Cu multă muncă, ambiție și perseverență, Maria Marian începe să-și vadă visul împlinit. În urmă cu aproape 6 ani, jurnalista a aplicat la medicină dorindu-și să îmbrățișeze cea de-a doua profesie a sa, de a deveni medic, iar în curând va aduna roadele muncii sale.

Studentă în anul VI la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Nicolae Testemițanu”, prezentatoarea TV Maria Marian și-a surprins urmăritorii virtuali într-o ipostază mai puțin obișnuită pentru cei care îi urmăresc activitatea.

Purtând un halat alb medical și o mască de protecție, Maria Marian și-a împărtășit sincer emoțiile după o sesiune de examene încheiată, în acel moment trăind emoții pure și firești pe care le trece orice student la medicină.

,,Nici nu știu cum să vă spun…

Nimeni, da nimeni pe lumea asta nu va înțelege bucuria, fericirea și euforia studenților de la medicină după ce încheie examenele. Sunt așa de fericită că îmi vine să pup tot universul”, mărturisește prezentatoarea TV.

,,Nu se vede sub mască, dar e o senzație de nedescris! O înțeleg doar cei care trec prin această experiență – 6 ani, 6 ani de examene și învățat contra cronometru, 6 ani de dureri de cap și de investiție în intelect☺️.

Mai am mult-mult de lucru până în vară, dar am încheiat aceste sesiuni de cursuri și examene cu deadline-uri, termene fixe, limite continuu. Mai urmează, dar sunt atât de fericită azi 😊.

Cu acest prilej merit și un selfie în halat alb, că tare mai muncesc și depun eforturi colosale să îl port cu demnitate 😊

22.01.2021 Semnat: Maria Marian-Șuparschii”.

Prietenii virtuali i-au urat Mariei felicitări și mari succese pe mai departe!

Un polițist de patrulare s-a tamponat într-un copac la Ștefan-Vodă. Pasagerul său a decedat
Articolul anterior
Replici dure pe Instagram. Mama lui David Manukyan susține că Olga Buzova era în stare de ebrietate atunci când a anunțat despărțirea de fiul său
Articolul următor
Alte articole interesante