Călărași: Un tânăr de 18 ani s-a împușcat cu arma bunicului

Tragedie într-o localitate din raionul Călărași. Un tânăr de 18 ani a fost găsit împușcat, iar lângă el se afla o armă de vânătoare.

Totul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, 22 iunie, într-o gospodărie țărănească din localitatea Pitușca. Cadavrul a fost găsit de un antreprenor de 45 de ani. Acesta, împreună cu 10 lucrători, a plecat la muncă în câmp pentru a strânge roada.

La prânz, oamenii au început a mânca, iar antreprenorul a plecat la o stație PECO pentru a aduce motorina necesară tehnicii agricole. Astfel, în jurul orei 14:40, bărbatul a trecut pe la gospodăria sa pentru a lua niște lucruri și a observat trupul tânărului.

Arma de vânătoare cu țeava lisă era deținută ilegal de proprietar, rămasă de la bunicul său. Victima cunoștea că bărbatul deține arma în podul casei. În perioada când s-ar fi putut comite tragedia, pe teritoriul gospodăriei nu se afla nicio persoană.

Preliminar, polițiștii au constatat că tânărul a luat arma și s-a împușcat.

De la fața locului, oamenii legii au ridicat arma de vânătoare cu țeava lisă, un tub de cartuș care se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16 mm găsite în odaie.

sursa: www.stiri.md

Cantități imense de droguri din Iran tranzitau Rusia, Ucraina și Moldova pentru a fi livrate în UE
Articolul anterior
Un nou maraton de vaccinare în Capitală: trei seruri vor fi disponibile
Articolul următor
Alte articole interesante