Călătorie de groază pentru pasagerii unui autocar de pe cursa Bulgaria-Moldova. Călător: ,,Era cât pe ce să ne răsturnăm de două ori”

Pasagerii unui autocar cu două etaje de pe ruta Bulgaria-Republica Moldova au avut parte de o experiență grea. Potrivit acestora, șoferii și însoțitoarea de bord ar fi demonstrat un comportament reprobabil în timpul călătoriei, înjosind pasagerii.

separator

Autocarul a ajuns în Moldova ieri seară. O pasageră a povestit pentru echipa.md cum a decurs călătoria. Șoferii ar fi mers cu o viteză excesivă și nu ar fi oprit deloc de la vama din Bulgaria până la vama din Moldova.

,,Șoferul avea viteză mare, în România era cât pe ce să ne răsturnăm de două ori. Oamenii din autocar rugau șoferul să micșoreze viteza, acesta însă continua să apese pe accelerator. Din vama bulgară și până la acea din Moldova, nu au vrut să oprească pentru ca oamenii să meargă măcar la wc, ei, însă opreau ca să-și ia de mâncare sau să fumeze. Pasagerilor li s-a făcut rău, erau speriați din cauza vitezei. Însoțitoarea de bord stătea lângă șofer și râdeau și vorbeau tot drumul, chiar dacă ea nu trebuie să-i distragă atenția. Atât șoferul, cât și ghidul s-au comportat cu noi ca cu niște animale. De data aceasta am avut noroc și am scăpat cu viață, dar dacă șoferii vor continua să meargă cu așa viteză, ce s-ar întâmpla”.

Video!

Lectorul universitar Alic Clefos a pierdut lupta cu o boală incurabilă. Prietenii au inițiat o campanie de susținere a familiei
Articolul anterior
ANSA a dezvăluit cauza îmbolnăvirii elevilor de la liceul ,,Orizont”
Articolul următor
Alte articole interesante