Campania ,,Adoptă un bătrân”- ajută-i pe cei necăjiți și singuri să aibă un trai mai bun!

Mii de persoane din Republica Moldova, aflate în etate își trăiesc bătrânețea și singurătatea, uitați de cei din jur, în sărăcie și frig, între pereții umezi ai casei cu portițele ruginite de vremuri, care abia așteaptă să fie deschise pentru a le aduce o bucurie, o bucată de pâine, o ciorbă caldă, o vorbă bună.

separator

Sărmanii bătrânei, pe care anii i-au prins singuri și deznădăjduiți, o duc atât de greu! Unii sunt bolnavi, alții triști, cu povești bogate de viață, dar cu amintiri care dor la bătrânețe, atunci când nu au cu cine să mai schimbe o vorbă ori să le întindă o mână de ajutor.

Prin intermediul campaniei ,,Adoptă un bătrân”, lansate în vara anului trecut, echipa de la Caritate.md a selectat 100 de bătrâni necăjiți din 8 sate moldovenești, printre care Hîrtopul Mare, Hîrtopul Mic, Bocșana și Mardareuca, din raionul Criuleni, satul Cobîlea din raionul Șoldănești, Cupcui, din Leova, comuna Sofia, din Hâncești, pentru a le aduce o raza de speranță, produse și bani, donații. Însă, ca ei sunt atât de mulți în R. Moldova, oameni în etate care trăiesc în sărăcie, cu pensii mizere și fără vreun ajutor prin preajmă.

Dacă vrei să faci un gest de milostenie și le dai o mână ajutor bătrâneilor din cadrul proiectului, și nu doar acestora, donează pe caritate.md, pentru campania ,,Adoptă un bătrân”.  Mai jos, vezi câteva imagini care cu siguranță nu te vor lăsa indiferent. Câtă bucurie și speranță în privirea acestor oameni  care au fost vizitați până în acest moment!

Cinci metode care te ajută să rămâi însărcinată. Află ce trebuie să faci
Articolul anterior
Video! Imagini unice din arhiva Cleopatrei Stratan, când avea 3 ani
Articolul următor
Alte articole interesante