Campania ,,Ghiozdanul bucuriei” a adunat 18.000 de lei pentru copiii nevoiași care se pregătesc să meargă la școală!

Angajații unui salon de înfrumusețare pentru bărbați, de tip barbershop, din Capitală, au lansat o campanie de binefacere înainte de începerea noului an școlar. Astfel, ei au adus zâmbete și bucurie în inimile unor copii pentru care pregătirile de școală sunt un lux. Din banii adunați din tunsorile și aranjările realizate timp de o zi, angajații salonului au cumpărat genți și rechizite pentru a le dona copiilor din familiile social-vulnerabile din țară.

separator

Echipa barbershop-ului a lucrat o zi întreagă în scop nobil, iar în coșul denumit „Ghiozdanul bucuriei” s-au adunat câteva mii de lei. Astfel, fiecare client vare a beneficiat de o tunsoare nouă sau o barbă perfect aranjată, achitând nota pentru serviciu, a devenit „complice” pentru o cauză nobilă. 

Suma de 18 mii de lei, acumulată într-o zi, a fost folosită pentru achiziționarea de ghiozdane și rechizite pentru copii. Organizatorii își doresc să facă din asta o tradiție pentru a-i ajuta, și pe viitor, pe copiii care nu au posibilitatea să facă pregătirile necesare pentru școală și să se bucure de începutul unui nou an de studii.

Alertă! Primele cazuri de rujeolă la adulți, în Moldova
Articolul anterior
Enrique Iglesias a publicat videoclipul în care apare alături de Andra. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante