Când se vor deschide frizeriile și saloanele de frumusețe?

Restricţiile impuse în legătură cu pandemia de coronavirus în perioada stării de urgenţă, vor fi ridicate treptat, a anunțat, vineri, Igor Dodon la emisiunea sa săptămânală „Preşedintele răspunde”.

separator
„Am început deja să scoatem unele restricţii. Ştiţi că lucrătorii din sectorul public au revenit la muncă pe 27 aprilie, iar începând cu 4 mai lucrează magazinele şi o serie de întreprinderi. Nu planificăm să extindem starea de urgenţă, care expiră pe 15 mai. Unele restricţii vor continua, dar multe vor fi ridicate”, a spus Dodon.

Potrivit lui, posibil că începând cu 15 mai vor începe să activeze frizeriile şi saloanele de frumuseţe, un şir de magazine.

„Deocamdată nu planificăm să reluăm activitatea industriei HoReCa – hoteluri, restaurante şi cafenele. Centrele comerciale vor rămâne, de asemenea, închise. Consider că în viitorul apropiat va trebui să ridicăm interdicţia privind activitatea pieţelor în sate şi centrele raionale. Sperăm că piaţa centrală din Chişinău va putea să-şi reia activitatea până la sfârşitul lunii mai”, a spus Preşedintele.

sursa: www.infotag.md

Caz cutremurător în comuna Băcioi. Un tânăr și-a ucis mama în vârstă de 43 de ani
Articolul anterior
Poliția avertizează: ,,În weekend vă recomandăm să stați acasă”
Articolul următor