Când va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda?

După ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit chiar în cadrul majoratului artistei, toată lumea a vrut să afle când urmează să pășească în fața altarului.

separator

Potrivit spuselor artistului, se pare că sunt stabilite data nunții și locația de vis unde tinerii își vor petrece luna de miere, transmite antenastars.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai atractive cupluri. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit în urmă cu două luni, iar acum se pregătesc să facă pasul cel mare.

Când va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda?

Edward Sanda a mărturisit că dacă toate lucrurile vor merge așa cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va mai reprezenta o piedică, atunci nunta va avea loc în vara anului 2021. Mai mult de atât, artistul a dezvăluit că își dorește un copil cu Cleopatra Stratan în maxim cinci ani!

“Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. (…) Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro.

Cât despre locația pe care au ales-o pentru luna de miere, artistul a mărturisit că atât el, cât și partenera lui de viață își doresc foarte mult să meargă în Maldive.  

Astăzi, este marcată Ziua Internațională a Copiilor Născuți Prematur. Micii eroi au primit cadouri și hăinuțe!
Articolul anterior
Starea de alertă pe întreg teritoriul României se prelungește cu încă 30 de zile. Reguli de intrare și tranzitare a țării
Articolul următor
Alte articole interesante