Cântărea 22 de kilograme. ,,Miss Marea Britanie” era să moară din cauza anorexiei

April Banbury, Ms Great Britain 2020, a suferit de anorexie, dar a reușit să facă față problemei. Acum, modelul vorbeste deschis despre momentele prin care a trecut. Lupta nu a fost ușoară, a durat mulți ani.

Când era adolescentă, April era să își piardă viața din cauza anorexiei. La vârsta de 13 ani, viitoarea regină a frumuseții a fost internată în spital când greutatea ei a atins un punct critic, de 22 de kilograme.

Modelul a început să aibă probleme cu propria greutate când avea doar 8 ani. Apoi, părinții fetei au divorțat și acest lucru a influențat-o foarte mult. În drum spre școală, April își arunca prânzul în tufișuri. Acasă, în timpul cinei, se uita ore întregi în farfurie, pănâ tatăl ei nu mai suporta și o trimitea la somn.

Tatăl școlăriței, Ian Banbury, este un ciclist olimpic care a câștigat bronzul la Montreal în 1976. Tatăl lui April începuse să bată alarma, iar bunica li s-a alăturat eforturilor. Împreună au insistat asupra internării fetei.

Abia la vârsta de 18 ani situația a revenit la normal.

Эйприл удалось победить анорексию

„A fost un proces lung și lent. Anorexia este o tulburare mentală în care rațiunea este primordială. Trebuie să vă antrenați mintea, astfel încât să nu mai glumiți cu voi înșivă și să înțelegeți că mâncarea nu este un inamic”, a spus April, conform The Sun.

În 2020, April a obținut o victorie într-un concurs de frumusețe, devenind „Ms Marea Britanie”. A zâmbit pe scenă, dar în spatele zâmbetului ei erau ani de luptă pentru viața ei. Acum, April face totul pentru a ajuta alte fete care se regăsesc în aceeași situație. Este încrezătoare că exemplul ei poate salva vieți.

Un moldovean trebuie să lucreze 69,5 zile ca să-și poată cumpăra un iPhone 13 Pro
Articolul anterior
Alexandr Serov, internat de urgență. Se află în stare gravă
Articolul următor
Alte articole interesante