Capitala europeană care face teste pentru Covid gratuite! Vor exista centre medicale temporare pe străzi

De astăzi, Parisul, una dintre cele mai mari capitale europene va realiza teste pentru Covid-19 gratuite. Pe străzi vor fi amplasate centre medicale temporare. Francezii susțin că astfel pot realiza și 1 milion de teste într-o singură săptămână.

separator

Una din cele mai importante capitale ale lumii a anunțat că de luni, 31 august, testele pentru depistarea coronavirusului vor fi realizate gratuit. Pe străzi, în special în fața primăriilor de cartier se vor amplasa spații medicale speciale, pentru a putea fi făcute testele.

Francezii au făcut marele anunț conform căruia Parisul va acorda gratuitate persoanelor care doresc să se testeze pentru coronavirus. Inițiativa vine pentru a ajuta laboratoarele care nu mai facă față numărului prea mare de cereri pe zi. S-au creat cozi infernale, localnicii ajungând să aștepte și ore în șir pentru a putea fi testați.

Programarea la test se poate face și online, pe site-ul oficial al orașului care atrage în fiecare an milioane de vizitatori. Francezii susțin că astfel pot realiza și 1 milion de teste într-o singură săptămână.

Franța se confruntă cu o creștere semnificativă și alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus. Vineri au fost înregistrate peste 7.000 de infectări, iar în weekend, autoritățile au raportat peste 10.000 de persoane care s-au îmbolnăvit cu COVID-19. Rapiditatea cu care se răspândește coronavirusul este observată și în state precum Germania, Spania sau Italia, care în ultimele zile au raportat creșteri enorme a cazurilor noi de Covid-19.

Sursa

În prima săptămână de școală, elevii nu vor fi hrăniți, apoi vor primi mâncarea la pachet
Articolul anterior
Corina și Tudor Ulianovschi: Despre diplomație chiar și în bucătărie
Articolul următor
Alte articole interesante