Carambol în centrul Capitalei! Patru mașini s-au ciocnit în lanț

Carambol în centrul Capitalei. Patru automobile s-au ciocnit la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Alexandr Pușkin. Accidentul a avut loc pe 17 mai, în jurul orei 16:17, scrie TV8.md.

Potrivit Poliției, în accident au fost implicate un automobil de model Renault, un Chevrolet și două mașini de marca Toyota.

Preliminar, nimeni nu a fost rănit.

Pe caz, a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Irina Rimes: „Avem două Acasă: una în București și una în Paris”

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din România. Acum se bucură de o mulțime de aprecieri din partea fanilor, de piese care strâng un număr impresionant de vizualizări și de numeroase concerte la care este primită cu mare bucurie de fani. În plan personal, cântăreața formează de aproximativ trei ani un cuplu cu David Goldcher.

Irina Rimes a preferat până acum ca povestea de dragoste pe care o trăiește cu David Goldcher, partenerul ei francez, să o trăiască departe de ochii curioșilor. Însă, artista a mai împărtășit cu diverse ocazii îmagini în care apare în ipostaze tandre cu iubitul ei, fie din vacanțe, fie de la diverse ocazii importante din viața lor.

Cei doi au oferit recent un amplu interviu în cadrul căruia au făcut numeroase dezvăluiri despre relația lor, vorbind despre cum gestionează conflictele de cuplu.

„Cred că este ceva normal. Important e cum trecem peste ele și, mai ales, ce învățăm din ele. Practic, și cred că e valabil în orice fel de relație, când apar divergențe de genul ăsta, spațiul și empatia sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să i le oferi celuilalt”, a mărturisit Irina Rimes în interviul acordat publicației VIVA!.

„În dragoste nu există greșeli. Oricum, dragostea te face prost, deci nu poți conta pe faptul că te vei comporta corect sau greșit. Te vei comporta așa cum simți, iar sentimentele nu greșesc niciodată”, a mai spus artista.

Cântăreața a mărturisit că se regăsește în comportamentul partenerului ei de viață și chiar împărtășesc multe pasiuni.

„E fix ca mine, doar că e bărbat. Pasiunea lui este muzica și nu prea are timp de alte hobby-uri. Îi place să călătorească, îi place să mănânce mâncare bună, singura diferență dintre noi fiind că e gătește mult, iar eu gătesc mai puțin. De fapt, dacă e să fiu sinceră, eu nu gătesc deloc, îi las lui această distracție, e mai pasionat de combinațiile de gusturi și de tehnici decât mine”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ea a vorbit și despre în care s-au cunoscut, dar și ceea ce îi leagă și ce le-a făcut relația să fie mai puternică.

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzică în Franța, deci pot spune că tot muzica ne-a unit. Din momentul în care am decis că vom rămâne împreună, nu ne-am despărțit decât pentru câteva zile, când eu mai mergeam în concerte și dormeam în hoteluri sau când el a trebuit să plece în Paris, iar eu rămâneam, pentru că aveam treabă în România. În rest, am fost cam nedespărțiți și va continua așa”, a declarat Irina Rimes în interviu oferit publicației VIVA!.

Cei doi au dezvăluit că își împart timpul între Franța și România, iar limba franceză este liantul de comunicare.

„Avem două Acasă: una în România, în București, și una în Paris. Facem naveta între ele și avem grijă să fie plantele udate constant în amândouă”, a mai declarat artista pentru sursa citată, dezvăluind și că „Vorbim aproape exclusiv în franceză, mai puțin în dățile în care ne amuzăm de româna lui, pe care o înțelege foarte bine, dar o vorbește amuzant”.

În ceea ce privește timpul liber, cei doi îl dedică în mare parte călătoriilor, în rest se concentrează pe cariera muzicală.

„Nu prea avem timp de alte pasiuni, știu că pare plictisitor dar, exceptând călătoriile, nu avem alte activități în afară de muzică. În schimb, e foarte amuzant să ne băgăm nasurile în propriile playlisturi de muzică sau să ne distrăm cu ce ascultam în adolescență”, a mai spus artista.

Recent, Irina Rimes a recunoscut faptul că în general este o persoană calmă, însă sunt și aspecte care o enervează.

„De la nedreptăți, atât. În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

Vladimir Putin, prima vizită oficială în Turcia după emiterea mandatului internațional de arestare

Recep Erdogan a anunțat sâmbătă că președintele rus Vladimir Putin va vizita Turcia în luna august 2023, potrivit news.sky.com.

Vladimir Putin, prima vizită oficială în Turcia după emiterea mandatului internațional de arestare

Președintele turc a menționat că una dintre prioritățile discuțiilor lor va fi prelungirea acordului privind cerealele dincolo de data de expirare, care este 17 iulie. El a subliniat importanța acestui subiect și a exprimat speranța ca acordul să fie prelungit cel puțin o dată la trei luni, în loc de două luni. De asemenea, Erdogan a menționat că se va depune un efort pentru a crește durata acordului la doi ani.

Cu toate acestea, în contextul emiterii unui mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin de către Curtea Penală Internațională în martie 2023 pentru crime de război în Ucraina, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că vizita nu a fost stabilită oficial încă.

La începutul acestui an, de frică faptului că ar putea fi arestat sau asasinat, președintele rus a anunțat că nu va mai participa la summituri internaționale. Recent, şeful spionului ucrainean a recunoscut că asasinarea lui Putin a devenit prioritară pentru serviciile de informaţii şi forţele speciale ucrainene, transmite Welt.

O turmă de capre, adusă să îndeplinească o misiune importantă în parcurile din New York

Autoritățile din New York au găsit o modalitate ecologică și sustenabilă de a scăpa de iarba din parcuri. Câteva capre au primit misiunea să mănânce, în aproape 3 luni, buruienile care cresc pe stâncile secţiunii Forever Wild, o zonă naturală protejată şi un sanctuar de păsări din Riverside Park, transmite EFE.

Caprele Charlie, Cowgirl, Mallomar şi Chico au fost prezentate vineri la festivalul Goatham, care s-a desfăşurat în parcul care urmează să fie curăţat. Participanţii le-au tratat pe rumegătoare ca pe adevărate staruri, făcând selfie-uri cu caprele şi mângâindu-le.

„Ne este foarte greu să lucrăm în acel spaţiu pentru că este foarte accidentat, sunt mulţi copaci doborâţi, iederă otrăvitoare şi o mulţime de obstacole, ceea ce face foarte greu pentru personalul nostru să lucreze acolo (…) Am improvizat şi ne-am gândit să obţinem un ajutor suplimentar, de aceea am decis să aducem caprele să ne asiste„, a explicat Marcus Caceres, unul dintre inițiatorii proiectului.

Acesta a explicat că cele patru capre fac parte din Green Goat, organizaţie care oferă o nouă şansă caprelor şi oilor care au fost abandonate sau „s-au pensionat”.

De asemenea, el a remarcat că aceste animale au mai fost folosite pentru a mânca tot felul de plante invazive în diferite parcuri din New York, precum Prospect Park, din Brooklyn, şi Governors Island.

Moldova va primi un ajutor de 48,7 milioane de euro din partea Germaniei pentru proiecte de eficiență energetică, alimentare cu apă și canalizare
Articolul anterior
Guvernul alocă 8,4 milioane de lei Primăriei orașului Șoldănești pentru salvarea unui bloc avariat de cutremur anul trecut
Articolul următor