Care este starea tânărului moldovean, rănit în accidentul grav de lângă vama Nădlac din România

Autorităţile din România confirmă că una dintre victimele accidentului violent de pe autostrada Deva-Nădlac este cetăţean al Republicii Moldova. Un anunţ în acest sens a fost făcut cu puţin timp în urmă de către Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Victima este un tânăr în vârstă de 21 de ani. Acesta a suferit leziuni uşoare şi este în afara pericolului.

„Autoritățile române confirmă apartenența la cetățenia Republicii Moldova a unei victime a accidentului rutier produs aseară pe autostrada Deva-Nădlac. Bărbatul, în vârstă de 21 de ani a suferit leziuni ușoare și este în afara pericolului.”, se arată într-un comunicat emis de Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Amintim că un bărbat a murit și alte 16 persoane au fost rănite într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada Deva-Nădlac, România. Un microbuz cu 17 pasageri a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență. Presa română scrie că printre victime se numără şi un cetăţean al ţării noastre. Cei 16 pasageri au fost transportaţi de urgenţă la spitalul Județean de Urgență Arad pentru îngrijiri medicale, unul dintre aceştia fiind în stare gravă. Potrivit autorităților locale, la această oră, nu se cunoaște identitatea exactă a victimelor, acestea fiind în proces de identificare.

În microbuzul care avea număr de înmatriculare din Cehia se aflau 17 persoane, dintre care 16 din Ucraina și una din Republica Moldova. Printre pasageri se afla și un copil de 8 ani.

Mamă condamnată la închisoare după ce şi-a lăsat bebeluşul să moară de foame în pătuț. Femeia petrecea de patru zile, alături de amici
Articolul anterior
Imagini cu rottweiler-ul din sectorul Ciocana care a mușcat mai multe persoane pe un teren de joacă
Articolul următor
Alte articole interesante