Carla’s Dreams și Netflix colaborează pentru un nou cântec inspirat de Luther: The Fallen Sun

Netflix România a colaborat cu artistul Carla’s Dreams, lansând o piesă inspirată de recentul film de pe platformă, Luther: The Fallen Sun.

Filmul este un thriller polițist din 2023 regizat de Jamie Payne și scris de Neil Cross, servind ca o continuare a seriei Luther care a început în 2005. Filmul se află în prezent pe primul loc în topul vizualizărilor Netflix, cu aproximativ 67 de milioane de ore vizionate de utilizatori în ultima săptămână.

“Un cântec care te face să te întrebi dacă secretele tale sunt în siguranță”, a declarat Netflix.

Cu hituri precum “Sub pielea mea”, “Imperfect” și “Te rog”, Carla’s Dreams este o trupă importantă pe scena muzicală românească. Originară din Republica Moldova, trupa a păstrat mult timp secretul identității lor, cerându-le fanilor să le aprecieze muzica, nu aspectul lor. Versurile lor sunt în română, engleză și rusă.

Cântărețul trupei, care apare în videoclipul în cauză, apare întotdeauna sub numele de “Sergiu”, purtând ochelari de soare mari, vopsea pe față și o glugă. Artistul și-a dezvăluit recent identitatea, dar și-a păstrat acest look în toate aparițiile publice.

Un avion de luptă rusesc s-a prăbușit în flăcări, aproape de o zonă rezidențială din Murmansk. Video

Mass-media rusă a relatat că un avion militar MiG-31 s-a prăbușit în regiunea Murmansk a Federației Ruse. Videoclipul căderii sale a devenit viral pe rețelele de socializare, scriu canalele rusești de Telegram, precum și agenția TASS.

Potrivit datelor preliminare, avionul de luptă-interceptor MiG-31, supersonic cu rază lungă de acțiune, s-a prăbușit.

Martorii oculari au spus că avionul a izbucnit în flăcări deasupra clădirilor rezidențiale, iar piloții au condus avionul în lateral, spre o zonă nelocuită, scrie Shot.

Potrivit TASS, serviciile operative, după verificarea informațiilor, au raportat că avionul militar s-a prăbușit în regiunea Murmansk din cauza unui incendiu de motor. Potrivit datelor preliminare, acesta a căzut într-un lac.

„Piloții au fost catapultați probabil, martorii oculari susțin că au văzut doi parașutiști în zona accidentului ”, scrie TASS cu referire la surse din forțele de securitate ruse.

Ministerul Apărării al Federației Ruse a confirmat că avionul de vânătoare MiG-31 s-a prăbușit. El efectua un zbor de antrenament.

„Amândoi piloții au fost ejectați. Piloții au fost evacuați prompt de elicopterul serviciului de căutare și salvare, viața și sănătatea lor nu sunt în pericol”, a scris agenția.

sursa

Au adus președinția Consiliului Uniunii Europene în Moldova!

Ambasada Suediei la Chișinău a venit azi cu un anunț.

”O prioritate a președinției noastre este sprijinirea Republicii Moldova. Prin urmare, am găzduit o întrevedere a directorilor pentru politica de securitate din cele 27 de state membre ale UE pentru a discuta despre provocările regionale de securitate și apărare.”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a ambasadei suedeze la Chișinău.

Țuțu s-a despărțit de logodnica sa? Beatrice a șters toate pozele cu el și i-a dat unfollow

Fostul deputat democrat Constantin Țuțu s-ar fi despărțit de logodnica sa, Beatrice Petrachi. Cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram, iar Beatrice a șters toate pozele cu acesta, scrie SHOK.md.

Țuțu însă mai are publicate pe contul său de Instagram două poze cu Beatrice.

Care este motivul despărțirii nu se cunoaște.

Un scandal cu palme și pumni într-o parcare din Chișinău a avut loc în luna octombrie 2020. Potrivit martorilor oculari, fosta și actuala iubită a ex-deputatului democrat Constantin Țuțu, s-au certat până s-au luat la pumni.

Nu se știe dacă anume Constantin Țuțu ar fi motivul încăierării, însă, acesta ar fi fost tocmai șoferul unui automobil în care a urcat una dintre fetele implicate în scandal.

32 de localităţi din 12 raioane au rămas fără electricitate din cauza vântului puternic
Articolul anterior
Dianna Rotaru: ,,Mă deranjează când mă întreabă când fac un copil. E o nesimțire”
Articolul următor