Carnavalul Brazilian – cel mai “fierbinte” eveniment din lumea spectacolului! Poze

Zilele acestea în Brazilia a început, principala sărbătoare națională – Carnavalul Brazilian, când prefectul Eduardo Paes, a înmânat cheile orașului Rio de Janeiro.

separator

Parada de la Rio de Janeiro, va ține până pe data de 17 februarie, când juriul va anunța numele școlilor câștigătoare.

 

 

14 15 16
17 18 19

 

Sursa: http://www.dailymail.co.uk

Cum arată o zi din viața unei tinere cu o avere uriașă: ,,Cheltui o avere, mulți bani se duc pe ședințe foto, machiaj și coafat”

O adolescentă în vârstă de 17 ani, vedetă a emisiunii „Toddlers and Tiaras”, a devenit una dintre cele mai bogate tinere din Statele Unite ale Americii după ce și-a lansat propria colecție de bijuterii, iar acum a dezvăluit cum arată o zi din viața ei.

Cum arată o zi din viața unei tinere cu o avere uriașă

Chiar dacă are zeci de mii de dolari în conturi, Isabella Barrett sau Bella, așa cum o alintă prietenii, susține că viața ei nu este diferită de cea a unui adolescent normal.

A participat la emisiunea „Toddlers and Tiaras” când avea doar cinci ani, iar acum, la vârsta de 17 ani, ea câștigă cel puțin 10.000 de dolari pe lună grație a patru site-uri pe care le deține. În timpul săptămânii modei, câștigurile ei pot să ajungă chiar și la 30.000 de dolari în doar șapte zile, ceea ce o face una dintre cele mai bogate tinere din SUA.

Aceasta a reușit să aibă asemenea câștiguri după ce și-a lansat o colecție de bijuterii cunoscută sub numele Glitzy Girl. Aceasta are, de asemenea, colaborări pe partea de modeling și lucrează cu branduri mari.

În cadrul unui interviu pentru Fabulous, tânăra mărturisea: „Ultima dată când am verificat, averea mea se apropia la câteva milioane de dolari”.

În același timp, ea subliniază că are și cheltuieli destul de mari în fiecare zi. Plătește 350 de dolari pe zi pentru a fi machiată și coafată, în cazul în care are întâlniri asau filmări. De asemenea, mulți bani se duc și pe ședințele foto și pe achiziționarea de materiale pentru realizarea colecției de haine.

„Cheltui o avere pe colecțiile de la săptămâna modei. Aproximativ 20.000 de dolari pe materiale, iar 10.000 de dolari pe realizarea hainelor, o mulțime de celebrități îmi poartă hainele”, spunea ea, potrivit Mirror.

Când nu își împarte timpul între New York și Los Angeles, tânăra se află în Rhode Island, acolo unde trăiesc părinții ei, pe care îi ajută chiar și la treburile casnice.

„Sunt tratată ca orice copil. Spăl vasele, îmi pun hainele la spălat și fac orice altceva, asemenea copiilor de vârsta mea”, a spus ea.

În ceea ce privește faptul că este criticată pe rețelele sociale pentru că se machiază prea strident, tânăra spune că încearcă să nu se lase afectată.

sursa

Anastasia Fotachi și-a botezat fiul. Cum a fost la eveniment

Anastasia Fotachi a devenit mamă pe 11 mai. Ieri, 24 iunie, a fost o zi specială în viața cuplului. Anastasia și soțul ei, Gabriel Stati, au avut mari emoții deoarece și-au botezat fiul, pe nume Alistar. Modelul a postat câteva imagini pe pagina sa de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi nuntă

“Cu Sfânta Încreștinare Scumpul nostru Alistar”, a scris Anastasia pe pagina sa de Instagram.

Botezul a avut loc la mănăstirea Curchi, în prezența câtorva dintre cele mai apropiate persoane.

Colecţia de artă a actorului Alain Delon s-a vândut cu peste opt milioane de euro

Colecţia de artă a actorului francez Alain Delon s-a vândut la licitaţie cu peste opt milioane de euro (8,75 milioane de dolari), informează DPA, citată de Agerpres.

Alain Delon : "C'est ma vie, je ne la regrette pas, j'en suis fier. Ceux à  qui ça ne plait pas, je les emm..."

„Nu-i plac licitaţiile după moarte”, a declarat actriţa Anouchka Delon, fiica actorului în vârstă de 87 de ani, pentru săptămânalul Le Journal du Dimanche.

Peste 80 de opere din colecţia sa de artă au fost scoase la licitaţie joi, printre care şi ‘La baie de Sainte-Adresse’, de Raoul Dufy, care a fost adjudecată cu peste 1 milion de euro.

Se pare că vânzarea de joi a fost cea de-a şasea licitaţie de opere din colecţia actorului. Anterior, el s-a despărţit, printre altele, de ceasuri şi sculpturi din bronz.

Alain Delon Will Not Be Cesar Awards President in “Solidarity” With Roman  Polanski – The Hollywood Reporter

Tendințe 2013: costumul pentru mire! (24 poze)
Articolul anterior
Lenjeria perfectă pentru Valentine’s Day!
Articolul următor