Carnavalul de la Veneţia este anulat

Explozia cazurilor de coronavirus din Italia duce la măsuri radicale, binevenite. Carnavalul de la Veneția a fost anulat de teama epidemiei. Școlile din 3 regiuni ale țării, de asemenea, au fost închise.

separator
După ce 2 cazuri de coronavirus au apărut în Veneția, oficialii locali au decis oprirea celebrului Carnaval.

”Din această seară, Carnavalul de la Veneția și toate evenimentele sportive sunt oprite până la 1 martie inclusiv”, a transmis Luca Zaia, guvernatorul regiunii Veneto.

Coronavirusul închide școli și universităţi.

Măsuri extinse au fost impuse în Lombardia, Veneto și Piemont, regiunile cele mai afectate de izbucnirea coronavirusului în Italia. Școlile și universitățile din aceste zone au fost închise.

În Lombardia, printr-o ordonanță s-a decis ca toate cursurile în școli și universități să fie suspendate, iar muzeele închise. Manifestațiile publice, inclusiv evenimentele sportive, au fost oprite. În Piemont, elevii și studenții nu vor mai merge o săptămână la cursuri, în urma unei decizii similare.

În Tirolul de Sud, de asemenea, grădinițele și universitățile sunt închise până la 2 martie, spune La Repubblica. În Venezia Giulia, toate activitățile de la universități sunt oprite până pe 1 martie. În Emilia Romagna, universitățile sunt închise până pe 29 februarie, anunță observator.tv.

Conform unui bilanț furnizat duminică, în mai puțin de 48 de ore au fost confirmate peste 130 de cazuri de coronavirus în Italia.

Ultimul bilanț. Cazurile de coronavirus din Italia cresc de la o oră la alta. 132 infectaţi, 26 la terapie intensivă
Articolul anterior
Băiețelul cu nanism care i-a spus mamei că nu mai vrea să trăiască, a condus pe teren echipa de rugby Indigeno
Articolul următor
Alte articole interesante