Carolina Gorun – în semifinala Eurovision România 2018! Iată ce a declarat artista

În această dumincă, de la ora 21:00 fiți cu ochii pe TVR, unde va avea loc transmisiunea în direct a semifinalei naționale a Concursului Muzical Eurovision România 2018. Astfel, pe scena Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, alături de alți participanți va evolua și interpreta din Moldova, Carolina Gorun care a trecut de prima etapă și iată că a ajuns în semifinală.

separator

M-am aventurat să aflu mai multe detalii despre piesa „Reach out for the stars” pe care o va interpreta Carolina și despre planurile de viitor.

„Desigur ca mi-aș dori foarte mult sa reprezint țara la Eurovision, la Lisabona. Acest concurs pentru mine contează mult, deoarece e o competiție cu artiști talentați, cu piese diverse, cu un juriu care poate să te direcționeze și de ce nu să-ți dea un sfat pentru cariera muzicală de viitor. Piesa cu care concurez ,,Reach out for the stars” are un mesaj pozitiv, în viața e bine să-ți trăiești visul, și pentru acest vis să te strădui la maxim, să muncești, să gîndesti optimist și pozitiv, orice nu s-ar întâmpla să nu renunți niciodată. Deci nota este una pozitivă😉👍.”

„Piesa este scrisă de echipa mea din Germania. Composition & Text: Peter Jordan, Jannis Kaffka, Lenne Kaffka, Andre Bollweg.”, a mai adăugat artista.

Îi urez mult succes Carolinei Gorun și îi țin pumnii!!! 

E putred de bogat, dar nu-și găsește perechea! Oferă 10.000 dolari oricărui pețitor
Articolul anterior
Cum să alegi modelul de sprâncene în funcție de forma feței
Articolul următor
Alte articole interesante