Cartea Tatianei Tîbuleac ,,Vara în care mama a avut ochii verzi” a fost tradusă și premiată în Spania!

Cărțile scriitoarei Tatiana Tîbuleac, traduse în mai multe limbi, cuceresc noi orizonturi, iar astăzi am mai aflat o veste minunată. Romanul ,,Vara în care mama a avut ochii verzi” a fost premiat în Spania.

separator

,,Așa cum n-am făcut nici bilanț de sfârșit de an, nici un top al bucuriilor 2019, compensez astăzi cu poza asta. Eram la San Sebastian, iar Marian Ochoa De Eribe (n.r. – traducatoare spaniolă) îmi povestea cum a citit ea Vara și cum a știut pe loc că va fi cartea ei. După un an, cartea „ei” a ajuns la a șasea ediție, iar astăzi a mai luat un premiu în Spania. Îl împărțim cu Enrique Redel și mergem mai departe”, menționează Tatiana Țîbuleac, pe contul personal pe facebook.
Amintim că, în anul 2018, Tatiana Țîbuleac, scriitoarea din Republica Moldova stabilită la Paris, a devenit câștigătoare la categoria ,,Proză”, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei Premiilor revistei „Observator cultural” din București, cu romanul „Vara în care mama a avut ochii verzi”.

Iar în 2019, Tatiana Țîbuleac, scriitoarea din Moldova stabilită la Paris, a câștigat Premiul European pentru Literatură, cu romanul său ,,Grădina de sticlă”. 

Sute de donatori și-au manifestat bunătatea în cadrul campaniei ,,În braţele mamei”
Articolul anterior
Decis! Alocațiile pentru copiii cu cetățenie română se vor dubla
Articolul următor
Alte articole interesante