”Caruselul erotic” cu actori de la Teatrului ”Eugen Ionescu”

Sfârșitul lunii aprilie va aduce o schimbare la față a Teatrul „Eugen Ionescu”. Timp de 2 zile, adică 2 nopți, teatrul va purta straie de noapte și se va numi Teatrul Decameron.

separator
7G9C0067

Care este primul spectacol, cine va juca în el și ce este de fapt această încercare îndrăzneață, unica.md a încercat să afle chira din prima sursă.

petru vutcarau”Este o idee nouă, este o încercare de a propune publicului spectator un altfel de teatru, o simbioză între teatrul dramatic, cabaret, muzică live, dans, poate și elemente din estradă, din circ – un show inedit. Nu e vorba despre un spectacol, ci de un repertoriu, care are mai multe surprize. Fiecare spectacol va avea un invitat special. Surpriza primului spectacol al teatrului DECAMERON este interpreta Geta Burlacu, care nu doar va cânta, dar va fi un element important în piesă. Ea are o nebunie artistică deosebită, o ținută scenică mai mult actoricească decât de cântăreață și o relație specială cu publicul”, a spus Petru Vutcarău.

La întrebarea cum de a acceptat așa o provocare, interpreta Geta Burlacu ne-a răspuns foarte scurt și îndrăzneț. ”Nu este o experiență nouă pentru mine! Am jucat teatru de la 7 ani, la 9 am pus primul mini spectacol, iar la 12 scriam scenarii de filme (zâmbește). Tot ce e legat de scenă îmi este aproape. Este o provocare interesantă și nu aș fi eu dacă nu aș încerca-o și pe asta. Deși spectacolul presupune un public matur, adică peste 16 ani, presupunând și un pic mai multă îndrăzneală și dezgolire, nu văd de ce m-aș complica la acest capitol. Eu am deja 16 + și multor lucruri pot să le spun pe nume. În scenă sunt unii din cei mai faimoși actori din Moldova, dirijați de un regizor talentat din Georgia, tot în scenă vor fi și colegii mei de trupă, muzicieni minunați – toate astea semnifică încă o etapă în cariera mea și cred că o etapă deosebit de frumoasă”, a spus Geta Burlacu pentru unica.md.

7G9C0069 7G9C0077 7G9C0090

Spectacolul cu care va debuta acest proiect îndrăzneț se numește ”Caruselul Erotic” și va aduce în scenă 10 actori ai teatrului ”Eugen Ionescu”, dar și pe interpreta Geta Burlacu. Actorii care vor juca în ”Caruselul Erotic” vor fi și dansatori, dar și acrobați. Punerea în scenă a momentului de dans este coordonat de cel mai bun coreograf, Dumitru Tanmoşan.

”Sunt profesioniști în scenă și nu sunt la prima colaborare cu majoritatea dintre cei implicați în spectacol. Au dorința de a face totul cum se poate mai bine și acest lucru îi ajută să facă chiar și cele mai dificile prize. Pot să vă zic doar că nu va fi un stil de dans… sunt diferite stiluri de dans îmbinate cu acrobații și multă voie bună”, a spus coreograful.

7G9C0097

Pe lângă spectacolul propriu zis, publicul spectator va avea ocazia să savureze din ambianța special creată pentru acest gen de spectacole, cu totul diferită de ceea cu ce s-au obișnuit. În locul fotoliilor și a scaunelor vor fi aranjate mese cu scaune, iar pe mese va fi o consumație anumită, care va intra în costul biletului. Nu va fi un meniu de restaurant, ci mai degrabă ceva simbolic, dar cu gust artistic.

7G9C0095”Spectacolele din repertoriul teatrului nocturn vor fi deosebite prin faptul că oferă o altă viziune asupra pieselor de teatru. Și totuși, vreau să precizez că aici nu se va putea vedea ceea ce se poate vedea în cluburile de noapte. Noi nu vom arăta stripteass, nici pe departe. Vor fi spectacole cu o altă parte a erotismului, partea frumoasă, artistică”, a spus directorul teatrului.

Daniela Burlaca, care nu este la prima ei experiență în spectacolele cu tentă erotică, a mărturisit că este încântată să joace într-un altfel de teatru, în care expresia artistică, în toate felurile, stă la baza trăirilor emotive.

7G9C0103”Spectacolul ”Caruselul erotic” este unul grandios prin faptul că se încadrează în formele netradiționale care este un inedit pentru Republica Moldova. Este o provocare foarte mare pentru actori în materie de artă, de libertate actoricească. Sper din suflet să aibă succes această provocare nu doar pentru noi, dar și pentru public, iar teatrul DECAMERON să continue să aducă în scenă noi producții la fel de speciale”, ne-a mărturisit actorul Iurie Gologan.

”Caruselul erotic” poartă semnătura regizorului Giorgi Tavadze (Georgia). Premiera spectacolului va avea loc pe 26 aprilie, iar cei care nu vor reuși la premieră, sunt așteptați pe 27 aprilie. Prețul biletelor variază între 30 și 70 de euro. În preț este inclusă o anumită consumație.

Urmărește unica.md pentru a fi la curent și cu alte detalii din spectacolul ”Caruselul erotic”.

Natalia Bodiu

A murit la 26 de ani din cauza pastilelor de slăbire
Articolul anterior
Vezi cele mai difuzate videoclipuri din luna martie
Articolul următor
Alte articole interesante