Casper Smart : “J.Lo mă înşală cu Enrique Iglesias!”

S-ar parea că în relația frumoasei Jennifer Lopez (43 de ani) cu dansatorul CasperSmart (25 de ani), lucrurile nu sunt atât de roz. Diva s-a cam săturat de geloziileactualului partener, care o acuză că îl înşală cu celebrul cântăreţ Enrique Iglesias(37 de ani).

separator

Revista americană National Enquirer a dezvăluit că Smart nu vede deloc cu ochibuni prietenia dintre Jennifer Lopez şi Enrique Iglesias, care se află împreună înturneul “Dance Again World Tour”.

Acesta a iscat o grămadă de certuri în culiseleconcertelor, fiind deranjat de faptul că J.Lo şi Enrique sunt extrem de apropiaţi şiflirtează de câte ori au ocazia.
J.Lo se gândește să pună punct relației.

“El este convins că cei doi au o aventură. E nedezlipit de Jennifer şi are grijă săîi gonească pe toţi bărbaţii care se apropie de ea. S-a luat de aceasta pentru că se îmbracă şi se poartă inadecvat în prezenţa lui Enrique, acuzând-o că îl înşalăcu el.

Şi deşi ea i-a explicat că Enrique are de mai bine de zece ani o relaţie cu Anna Kournikova, el nu încetează cu geloziile”, a declarat o sursă pentru revistamenţionată, adăugând că acest lucru o enervează la culme pe divă, care se gândeştechiar să pună punct relaţiei cu acesta.

sursa: libertatea.ro

Foietaj cu hribi, piept de porc şi usturoi
Articolul anterior
Vezi care din vedete nu îmbătrânește! La 46 ani arată nu mai rău ca la 20
Articolul următor
Alte articole interesante