Căștigă peste 2,5 milioane de euro pe an din postările de pe rețelele de socializare. Cu ce se ocupă tânăra și cum a ajuns atât de faimoasă

O jurnalistă a renunțat la job-ul ei pentru a devenit „carfluencer”, iar acum se poate laudă cu câștiguri financiare impresionante. Alex Hirshi era prezentatoare la radio când și-a făcut un cont pe rețelele de socializare, denumit „Supercar Blondie”.

Australianca a decis să se mute din Queensland în Dubai în 2008, pentru a putea discuta și face review-uri despre maxini de lux la un post de radio.

Între timp această a devenit din ce în ce mai cunoscută, iar în prezent are peste 14,3 milioane de urmăritori pe contul de TikTok, iar pentru o singură postare primește peste 70.000 de euro. Potrivit unor calcule făcute, Alex ajunge să câștige aproximativ 2,5 milioane de euro. 

„Supercar Blondie” postează clipuri video și fotografii în care apare alături de mașini de lux, precum cele de la Ferrari, Aston Martin, Rolls Royce sau Păgâni.

„Am început să împărtășesc experiență mea despre condusul acestor mașini. Cei de la Bentley mi-au dat câteva mașini și am făcut mai multe clipuri. Apoi m-am îndreptat spre nume mai mari, precum Ferrari, McLaren. La vremea respectivă nimeni nu făcea așa ceva”, a declarat Alex pentru Sun Motors.

sursa: www.sport.ro

Un cărucior și o trotinetă, furate din scara unui bloc din capitală
Articolul anterior
Un băiețel de 7 ani a înotat timp de o oră pentru a-și salva tatăl și surioara, aflați în pericol de înec
Articolul următor
Alte articole interesante