Cât costă intimitatea vedetelor?

Este știut faptul că tabloidele intră adesea în intimitatea starurilor internaționale, dezvăluind cititorilor momente inedite din viața privat

separator
ă a celebrităților. Însă mulți nu știu că momentele împărtășite cu fanii, aduc vedetelor milioane de dolari în conturi.

Revistele străine precum People, OK!, In Touch, Us sau Star ajung să plătească milioane vedetelor, pentru dezvăluirea unui secret. Iata o listă a vedetelor care  au fost plătite cu sume fabuloase pentru a împărtăși momente întime din viața personală.

1. Prima fotografie cu gemenii cuplului  Angelina Jolie și Brad Pitt, a costat 14 milioane de euro.

3. Ședința foto cu cei doi gemeni a lui Jennifer Lopez, i-a umplut contul actriței cu 6 milioane de dolari.

4. Poza micuței Shiloh le-a adus părinților săi Angelina și Pitt peste 4 milioane de dolari.

5. În octombrie 2005, OK! Magazine a plătit 3 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lui Ashton Kutcher cu Demi Moore.

6. Fotografiile de la nunta secretă a cântăreței Mariah Carey cu Nick Cannon au fost cumpărate de People Magazine, pentru 2 milioane de dolari.

7. Nunta celebrului actor Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones a reprezentat o exclusivitate pentru OK! Magazine, pentru care revista americană a plătit 2 milioane de dolari.

8. Fiul artistei Christina Aguilera a reprezentat un motiv de interes pentru fanii cântăreței, iar pentru ședinta foto în exclusivitate cu cei doi, vedeta a fost recompensată cu 1,5 milioane de dolari.

9. Nunta dintre fosta membră Spice Girls (Victoria) și fotbalistul David Beckham a creat isterie printre fani. Iar revista OK! a plătit 1 milion de dolari pentru fotografiile de la grandiosul eveniment.

10. Vestea precum că sora mai mică a lui Britney Spears a rămas însărcinată la vârsta de 16 ani a făcut înconjurul lumii. Ea și-a confirmat sarcina în exclusivitate revistei OK! care i-a plătit acesteia 500.000 de dolari.

Sursa: http://www.incont.ro/

Noutăți muzicale de la Sunstroke Project
Articolul anterior
44 kg slăbite în 6 săptămâni de proiect!
Articolul următor
Alte articole interesante