Cât costă intimitatea vedetelor?

Este știut faptul că tabloidele intră adesea în intimitatea starurilor internaționale, dezvăluind cititorilor momente inedite din viața privat

separator
ă a celebrităților. Însă mulți nu știu că momentele împărtășite cu fanii, aduc vedetelor milioane de dolari în conturi.

Revistele străine precum People, OK!, In Touch, Us sau Star ajung să plătească milioane vedetelor, pentru dezvăluirea unui secret. Iata o listă a vedetelor care  au fost plătite cu sume fabuloase pentru a împărtăși momente întime din viața personală.

1. Prima fotografie cu gemenii cuplului  Angelina Jolie și Brad Pitt, a costat 14 milioane de euro.

3. Ședința foto cu cei doi gemeni a lui Jennifer Lopez, i-a umplut contul actriței cu 6 milioane de dolari.

4. Poza micuței Shiloh le-a adus părinților săi Angelina și Pitt peste 4 milioane de dolari.

5. În octombrie 2005, OK! Magazine a plătit 3 milioane de dolari pentru fotografiile de la nunta lui Ashton Kutcher cu Demi Moore.

6. Fotografiile de la nunta secretă a cântăreței Mariah Carey cu Nick Cannon au fost cumpărate de People Magazine, pentru 2 milioane de dolari.

7. Nunta celebrului actor Michael Douglas cu Catherine Zeta-Jones a reprezentat o exclusivitate pentru OK! Magazine, pentru care revista americană a plătit 2 milioane de dolari.

8. Fiul artistei Christina Aguilera a reprezentat un motiv de interes pentru fanii cântăreței, iar pentru ședinta foto în exclusivitate cu cei doi, vedeta a fost recompensată cu 1,5 milioane de dolari.

9. Nunta dintre fosta membră Spice Girls (Victoria) și fotbalistul David Beckham a creat isterie printre fani. Iar revista OK! a plătit 1 milion de dolari pentru fotografiile de la grandiosul eveniment.

10. Vestea precum că sora mai mică a lui Britney Spears a rămas însărcinată la vârsta de 16 ani a făcut înconjurul lumii. Ea și-a confirmat sarcina în exclusivitate revistei OK! care i-a plătit acesteia 500.000 de dolari.

Sursa: http://www.incont.ro/

Cutremur în munții Vrancea! Ce magnitudine a avut sesismul?

Un cutremur cu magnitudinea 4 a avut loc la ora 18:44, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, anunță INFP.

Seismul s-a produs la adâncimea de 126 de kilometri, la 67 km est de Braşov, 78 km nord-est de Ploieşti, 115 km sud de Bacău, 123 km vest de Brăila, 124 km vest de Galaţi şi 130 km nord de Bucureşti.

Cel mai mare cutremur din acest an a avut loc în 16 ianuarie şi a avut magnitudinea de 4,4.

Ministrul Justiţiei din Franța, trimis pe banca acuzaților. Riscă 5 ani de pușcărie, pentru că ar fi profitat de funcţia sa ca să-și regleze conturile cu anumiţi magistraţi

Ministrul francez al Justiţiei, Eric Dupond-Moretti, este trimis în faţa Curţii de Justiţiei a Republicii (CJR), singura instanţă abilitată să judece crime sau delicte comise de miniştri în timpul mandatului lor. Dupond-Moretti este acuzat de conflict de interese în două dosare distincte, delicte pentru care este pasibil cu 5 ani închisoare şi 500.000 de euro amendă. Avocaţii săi au anunţat că vor contesta, în faţa Curţii de casaţie, decizia comisiei de instrucţie a CJR, anunță RFI.ro.

Un ministru al Justiţiei judecat în timp ce este încă în funcţie ar fi o premieră în Franţa. Eric Dupond-Moretti, fost avocat penalist, tenor al baroului din Paris, a fost numit ministru în vara anului 2020. După alegerile din acest an, el a fost confirmat în funcţie de prim-ministra Elisabeth Borne.

Ministrul Justiţiei este acuzat că ar fi profitat de funcţia sa guvernamentală pentru a-şi regla conturile cu anumiţi magistraţi, cu care se confruntase pe vremea când era avocat. O acuzaţie pe care respectivul, evident, o contestă.

Împotriva lui fuseseră depuse două plângeri distincte pentru conflict de interese. Una de principalele sindicate de magistraţi, a doua de asociaţia anticorupţie Anticor. Ancheta a fost lansată la începutul lui 2021. De-a lungul cercetărilor legate de acuzaţiile lansate de ministru contra unor magistraţi, Eric Dupond-Moretti a repetat în continu că „nu face decât să urmeze recomandările administraţiei sale”. Argumente care nu au convins, însă, acuzaţia care a decis să ceară un proces contra ministrului.

Chiar dacă decizia de a-l judeca pe ministru nu este o surpriză, anunţul comisiei de instrucţiei a Curţii de Justiţiei a Republicii îl pune pe Eric Dupond-Moretti într-o poziţie dintre cele mai inconfortabile.

Tinând cont de apelul făcut de acuzat în faţa Curţii de casaţie, procesul ministrului nu se va desfăşura înainte de finele anului viitor. Răstimp în care se pot întâmpla multe lucruri. Eric Dupond-Moretti a precizat însă, mai demult, că nu va demisiona în niciun caz estimând că legitimitatea sa nu vine de la tribunal ci de la preşedintele Republicii şi şefa guvernului, cele două personaje care l-au numit în funcţie.

Va fi mare chef și sărbătoare! Hramul orașului Chișinău va dura 2 zile în acest an

Evenimentele de Ziua orașului Chișinău vor dura două zile în acest an. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei, Ion Ceban, care a mai precizat că municipalitatea pregătește și o surpriză pentru locuitorii și oaspeții urbei.

Chişinău - Tourist Guide | Planet of Hotels

„Începem pregătiri pentru Ziua Orașului, care vor avea loc pe 14 și 15. Vom aduna pe scenă foarte multe colective municipale. Acesta a fost conceptul din acest an, ne-am dorit ca toți cei care sunt la Direcția cultură să evolueze în fața locuitorilor mun. Chișinău. Sunt cele mai frumoase, cele mai bune, cele mai interesante formații”, a anunțat Ion Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

„Avem și pe cineva care este în afara Direcției Cultură, vom anunța în scurt timp. Este o surpriză, sper pentru locuitorii mun. Chișinău să fie una interesantă și binevenită”, a mai adăugat edilul, conform unimedia.info.

Noutăți muzicale de la Sunstroke Project
Articolul anterior
44 kg slăbite în 6 săptămâni de proiect!
Articolul următor