Cătălin Botezatu, la un pas să fie mâncat de un rechin: ”Am simțit că ceva mă împunge pe la spate”

Cătălin Botezatu e mare amator de vacanțe exotice. Prin călătoriile sale, la un moment dat s-a aflat la un pas de pericol, într-o vacanță în America de Sud, scrie presa română.

Cătălin Botezatu, adevărul despre operațiile estetice

Creatorul de modă a povestit însă că, într-una dintre vacanțele lui, în America de Sud, a avut parte de un șoc. Concret, a fost la un pas să fie mâncat de un rechin.

Designerul a recunoscut că nu a ascultat recomandările ghidului turistic și și-a pus viața în pericol. „Cea mai nebună vacanță a fost una de trei luni, când am făcut un periplu prin toată America de Sud (…) Am aterizat în Bora Bora o lună și prin zona Galapagos era să mă mănânce puțin un rechin. E o poveste lungă.

Eram pe un yaht, am coborât să mă joc cu focile și am vrut să fac diving, deși cel care era cu noi mi-a spus să nu mă îndepărtez de ambarcațiune.

Eu m-am dus în larg și acolo am simțit că ceva mă împunge pe la spate. Inițial am crezut că e o focă. M-am uitat spre yaht, am văzut că-mi făceau toți semne, le-am făcut și eu semn.

La un moment dat, când m-am întors, am văzut coada rechinului și m-am panicat. Am venit repede către yaht și am scăpat.”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Cătălin Botezatu muncește foarte mult, astfel că vacanțele lui sunt mai rare decât ne-am imagina. Acum, creatorul de modă se pregătește pentru săptămânile modei la New York și la Paris.

„Nu am planuri de vacanță vara asta, la iarnă. Toată vara, până în octombrie, la sfârșit, am prezentări de modă, din septembrie sunt Săptămânile modei la New York și la Paris, cu târgurile aferente, poate din noiembrie ceva. Dar și când o fi …”, a spus Cătălin Botezatu, hotărât să răzbune apoi perioada de muncă asiduă.

Fashion designer Catalin Botezatu, infected with the new coronavirus. “I  started to smell a lot and I saw that I didn't smell.”

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cum se menține Cătălin Botezatu în formă, dar și ce ritualuri de îngrijire are. Fătă ascunzișuri, designerul vestimentar a mărturisit cum ține semnele îmbătrânirii la distanță.

Cătălin Botezatu a declarat că folosește destule tratamente și gomaje, mai ales că are o piele destul de uscată.

„Nu pot să spun că fac tot ce fac femeile, pentru că la un bărbat e ok, e vorba de respectul pentru propria-ți persoană, dar nu atât de mult cât face o femeie. Într-adevăr, vii de afară, îți speli tenul, după care aplici o cremă, eu știu, o fiolă de relaxare, după care vii cu tot felul de alte creme.

Tot timpul, o manichiură și o pedichiură corectă, corespunzătoare, curată, ceea ce mi se pare normal că ești femeie sau că ești bărbat, să îți tai unghiile și să ai grijă să întreții niște lucruri care sunt sau nu la vedere.

Stiri Directe - Catalin Botezatu: Biografie, varsta, inaltime, magazin,  afaceri, familie - Stiri Directe

Cum arată o zi din viața unei tinere cu o avere uriașă: ,,Cheltui o avere, mulți bani se duc pe ședințe foto, machiaj și coafat”
Articolul anterior
Ce au văzut ruşii la televizor în timp ce Wagner înainta cu înverșunare spre Moscova
Articolul următor