Cătălin Botezatu: „Sunt cel mai nefericit om. Mi-aş schimba viaţa oricând, m-am săturat!”

Dacă unii cred că o vedetă are o viaţă pe care o adoră se pare că unele persoane publice din România nu se simt bine aşa cum trăiesc.

separator

Cătălin Botezatu estetrist din cauza prietenilor şi din cauza faptului că trăieşte prea agitat. Designerul spune că şi-ar schimba viaţa în orice moment dacă ar putea cu una mai liniştită.

Sunt deprimat din cauza răutăţilor din jurul meu. Lumea este obişnuită să vadă un Cătălin fercit, ei bine nu e chiar aşa. Am obosit să mai cred în oameni, în prietenii, m-am săturat de prieteni. Am mai făcut o selecţie dură a prietenilor acum 17 ani, când am avut probleme. Toţi prietenii mei mă sună numai când au nevoie. Aş vrea să văd că oamenii mă sună fără niciun motiv, să vadă ce fac. Sunt într-o perioadă ‘down’ din toate punctele de vedere în afară de partea profesională.

Eu sunt cel care sun de obicei şi săptămâna asta nu am sunat pe nimeni şi nu m-a sunat nimeni. Preţul celebrităţii este viaţa mea, fericirea mea. Celebritatea costă al naibii de mult. Viaţa mea este complicată prin natura jobului pe care îl am. Aş schimba oricând viaţa mea cu a altuia, una mai liniştită. Să am şi eu un weekend liber, un job normal, nu mai există o vacanţă. Îmi place, dar m-am săturat. Simt nevoia să fiu ascultat, să vorbesc cu cineva care să mă înţeleagă. Sunt cel mai nefericit om. Sunt sincer din totsufletul. Asta văd în oglindă, un om nefericit şi atât”

a mărturisit Bote la Antena 1.

Sursa: http://www.cancan.ro/

Tom Cruise vrea să câștige custodia micuței Suri în același fel în care a câștigat și în divorțul de Nicole Kidman!
Articolul anterior
Editorial iulie-august
Articolul următor
Alte articole interesante