Cătălin Caragea va fi înmormântat fără părinți, în satul bunicilor. Mesajul de adio al tatălui

Solistul trupei 7 Klase va fi înmormântat, vineri, în satul Malcoci, acolo unde locuiesc bunicii săi. De la funeralii vor lipsi părinții artistului, aflați în străinătate, care nu vor putea să-și conducă fiul pe ultimul drum, din cauza epidemiei de coronavirus.

separator
Tatăl lui Cătălin a publicat un mesaj de adio: „A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”, a scris Ion Caragea.

Cătălin Caragea a plecat din viaţă la vârsta de 22 ani, lăsând în sufletul părinţilor și prietenilor săi o durere imensă. Mama și sora lui Cătălin sunt în Austria, iar tatăl în Spania.

„Vreau și sper că te simți mai bine și mai fericit”, a scris pe facebook o tânără, care l-a cunoscut pe artist. Pe aceeaşi reţea de socializare, altă tânără a ţinut să-i mulţumească lui Cătălin pentru muzica deosebită.

Acum patru ani, Cătălin Caragea, care cânta într-o subterană din Capitală, a ajuns să participe la mai multe show-uri muzicale de peste Prut. Acolo, tânărul a cucerit atât juraţii, cât şi publicul larg cu prestaţia sa muzicală. Doi ani mai târziu, a devenit solistul trupei „7 Klase”.

Artistul a fost găsit mort, marţi dimineaţă, într-un apartament din sectorul Centru al Capitalei. Potrivit poliţiei, tânărul şi-a pus capăt zilelor. Cătălin Caragea nu a lăsat niciun bilet de adio. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia, scrie publika.md.

Cristina Țărnă despre tatăl ei, chirurg toracal, demis din funcție: ,,Știa cum arată plămânii fiecărui pacient grav cu Covid-19 internat în spital”
Articolul anterior
Imagini video din interiorul spitalului ,,Toma Ciorbă”, acolo unde sunt tratați pacienții cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante