Cătălin Măruță are Covid-19 și va prezenta emisiunea de acasă

Cătălin Măruță a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Prezentatorul Pro TV a declarat, prin intermediul unor InstaStory, că va continua emisiunea ”La Măruță”, de acasă și că va găsi cea mai bună soluție pentru ca show-ul să nu ia pauză.

Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. 

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Căălin Măruță, potrivit click.ro.  

Peste două săptămâni, Moldova va primi primele loturi de vaccin anti-Covid
Articolul anterior
Italia relaxează unele restricții impuse din cauza Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante