Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas și-au felicitat fiica cu prilejul celor 20 de ani împliniți

Cel mai mic copil al cuplului, Carys, a împlinit 20 de ani săptămâna trecută și a primit sincere felicitări de la ambii părinți. Actrița britanică în vârstă de 53 de ani, câștigătoare a Oscarului, Catherine Zeta-Jones, care este căsătorită de mulți ani cu Michael Douglas, a distribuit un videoclip emoționant pe contul ei de Instagram în onoarea zilei de naștere a fiicei sale.

Кэтрин Зета-Джонс и Майкл Дуглас, м дочь, Кэтрин Зета-Джонс дети, Кэтрин Зета-Джонс фильмы, Майкл Дуглас дети

„Acum 20 de ani, în această zi, fiica mea Carys a venit în brațele mele și nu există o zi pe care să nu o prețuiesc. La mulți ani, frumoasă doamnă”, a semnat Zeta-Jones în videoclip.

În clip, micuța Carys își arată abilitățile de dans în fața unui lac.

Michael Douglas, în vârstă de 78 de ani, a împărtășit și el cuvinte calde în onoarea zilei fiicei sale. „Fiica mea dragă, Carys, la mulți ani ție!”, a semnat actorul o poză în care fata pozează pe canapea lângă chitara electrică.

„Acum că ai trecut de adolescență, să ai un an nou minunat, dragă! Te iubesc! Tata”.

Carys este cel mai mic copil din familia lui Michael și Catherine. Cuplul mai are un fiu de 22 de ani, Dylan. Douglas este, de asemenea, tatăl lui Cameron, fiul său în vârstă de 44 de ani, născut de fosta soție Diandra Looker.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Un oraș din Japonia interzice mersul pe scările rulante. Care este motivul

Într-un oraș din Japonia a fost introdusă o ordonanță pentru a-i împiedica pe oameni să meargă pe scările rulante.

Ordinul a intrat în vigoare în Nagoya la 1 octombrie și interzice oamenilor să meargă pe scările rulante, în încercarea de a preveni accidente precum căzăturile, scrie Independent.

Deși în orașul de pe coasta Pacificului se obișnuiește ca oamenii să se oprească pe partea stângă a scărilor rulante și să păstreze partea dreaptă liberă pentru cei care se grăbesc, au existat cazuri în care mai multe persoane și-au pierdut echilibrul și i-au dezechilibrat și pe alții.

Chiar dacă s-au făcut încercări de promovare a practicii de a sta nemișcat pe scările rulante după persoanele în vârstă și-au exprimat îngrijorarea cu privire la posibile accidente sau căzături, acestea nu au dat niciun rezultat.

Peste 805 accidente care au avut loc pe scările rulante au fost catalogate ca fiind cauzate de „utilizarea necorespunzătoare a acestora” în 2018 și 2019, potrivit celor mai recente date ale Asociației japoneze a ascensoarelor, a relatat Japan Times.

În urma introducerii noii ordonanțe, primăria a difuzat, de asemenea, spoturi publicitare și afișe în principalele gări, în încercarea de a sensibiliza populația.

Nagoya nu este primul oraș care introduce o astfel de ordonanță. Și în orașul Saitama a fost aplicată o regulă similară în urmă cu doi ani, în octombrie 2021.

sursa

Bloggerița Maggy Platon, în așteptarea fetițelor gemene! Imagini emoționante alături de fiu și soț
Articolul anterior
Fetiță de 3 ani, salvată de un trecător în timp ce se îneca într-o piscină. Mama ei se distra la petrecere
Articolul următor