Cavcaliuc caută conaționali pe care să-i angajeze la firma sa din Marea Britanie

Din fugar, în angajator în Marea Britanie. Gheorghe Cavcaliuc caută conaționali pe care să-i angajeze la firma sa britanică.

Chiar dacă Interpol l-a anunțat în căutare internațională, liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, se pare că nu se ascunde, ci chiar începe să fie mai vizibil, doar că acesta nu este reținut. Politicianul anunță că angajează moldoveni în cadrul noii sale firme deschisă în Marea Britanie, unde de fapt a fugit și s-a aciuat acolo, scrie www.bani.md cu referire la realitatea.md.

Mai exact, astăzi, Cavcaliuc a plasat un anunț pe pagina sa de Facebook, unde anunță că angajează prioritar cetățeni moldoveni la noua sa firmă pe care și-a deschis-o în Marea Britanie, acolo unde a fugit de justiția din Republica Moldova.

„Dragi compatrioți! Am anunțat anterior că, voi oferi mai multe locuri de muncă bine plătite în or. Londra, Marea Britanie și, prioritar, voi angaja conaționali de-ai noștri. Cei cointeresați, vă îndemn să vedeți pozițiile vacante la care puteți aplica cu încredere. Succes tuturor! Cu profund respect, director general al Companiei SUCCESS for YOU” LTD”, Gheorghe Cavcaliuc”, se arată în anunțul politicianului.

Astfel, compania lui Cavcaliuc este în căutare a unui număr mare de angajați:

  • 4 posturi în sectorul IT: 2 IT Software și 2 specialiști IT Hardware.
  • 2 poziții pe SMM.
  • Content Manager de 1 poziție
  • 2 posturi de drepturi de autor în engleză, română și rusă, nivel avansat de cunoștințe, cu acte de calificare aprobate
  • 8 posturi pentru operatorul call center, nivel înalt RO, RU, difuzoare EN și calități avansate de comunicare
  • 6 posturi în domeniul securității
  • 5 posturi de manager vânzări
  • 2 persoane pentru funcția de manager de depozit.
  • 2 persoane cu permis de conducere și experiență de conducere a motostivuitorului în condiții de depozitare.

Amintim că, la 1 septembrie, s-a aflat că, Gheorghe Cavcaliuc a fost dat în căutare internaţională prin intermediul Interpol de către autorităţile de la Chişinău.

Gheorghe Cavcaliuc este cercetat penal pentru „huliganism comis de două sau mai multe persoane” și „chemarea la săvârșirea actelor de violență împotriva persoanelor”. Și-a îndemnat adepții partidului său, Partidul Acasă Construim Europa (PACE), să îi arunce în față „verde de briliant” (zelionkă) lui Tudor Tutunaru, vicepreședintele raionului Sângerei, după ce acesta se vaccinase împotriva COVID-19 fără programare prealabilă. Tudor Tutunaru s-a ales cu arsuri de gradul I și II la ambii ochi, existând pericolul să-și piardă vederea.

Totul s-a întâmplat înainte de alegerile parlamentare anticipate care au avut loc pe 11 iulie 2021. De ziua propriu-zisă a scrutinului, Gheorghe Cavcaliuc plecase în Italia să voteze, după care a ajuns în Marea Britanie și de acolo nu a mai revenit în Republica Moldova.

Moldovenii care muncesc în Grecia vor putea primi pensii
Articolul anterior
Am avut cea mai rece dimineață de la începutul toamnei
Articolul următor