Caz cutremurător în comuna Băcioi. Un tânăr și-a ucis mama în vârstă de 43 de ani

Un tânăr din capitală riscă până la 15 ani de închisoare pentru violență în familie.

separator
Tânărul în vârstă de 23 de ani, locuitor al comunei Băcioi, municipiul Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Potrivit polițiștilor, în noaptea de 6 mai curent, individul fiind în stare de ebrietate în urma unui conflict a agresat o femeie în vârstă de 43 de ani, care s-a dovedit a fi mama acestuia.

Tânărul i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului și alte părți ale corpului, iar în urma traumelor cu care s-a ales femeia a decedat pe loc. Suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,violență în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția. Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani. Vezi video!

Cinci pacienți infectați cu Covid-19 au fost vindecați cu plasmă sanguină imunizată, în cadrul Spitalului Clinic Republican
Articolul anterior
Când se vor deschide frizeriile și saloanele de frumusețe?
Articolul următor
Alte articole interesante